|
Příspěvky uživatele - 83.148
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vypěstovat hloh, 16.6.2009 poradí někdo, jak vypěstuji hloh na kmínku crataegus laevigata ´paul´s scarlet? Stačí vzít větvičku tohoto druhu, řízkováním namnožit o odřezávat postraní obrost do požadované výšky? nebo je speciální druh na kmínek, a pak naroubovat?... celý příspěvek > |  | Onemocnění gingobiloby - jinanu dvoulaločného, 29.5.2009 Opravdu to vypadá na svilušku. Obecně má ráda sucho a teplo, letošní jaro takové bylo, tak se jim dařilo, doporučuji kropit, dnešní deštivé počasí je ideální, při velkém napadení třeba Frutapon 7E |  |
|  | Ojíněné rašící pupeny a pavučinky u lísek, 2.5.2009 dobrý den, nevíte, co způsobuje ojíněné rašící pupeny lísek a viditelné pavučinky kolem? Vedle mám jinou lísku a ta už má krásně velké listy. Podobnou ojíněnost jsem viděla na borovičce. Můžete poradit o co se jedná, případně co s tím? děkuji |  | Přezimování - kopretinovec, oleandr, 17.11.2008 Dobrý den -připojím se... Přivezla jsem si oleandr velký asi půl metru... Mém ho doma na přezimování... Stanoviště má u okna i vody má dostatek, ale asi dělám něco špatně... Všimla jsem si, že od spoda listy už nemají takovou hezkou zelenou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|