|
Příspěvky uživatele - 164.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naložit kuře na uzení, 25.8.2012 já když dělám klasické uzené kuře tak vezmu jehlu (lékařskou) stříkačku (velkou) a udělám si nálev na 1kg kuřete (1dcl vody,1lžička soli,1 lžička cukru krystal a 1 lžička rychlosoli) napíchám tím celé kuře a ještě trochu potřu rukama kůži kuřete... celý příspěvek > |  | Usychá mi třešeň, 17.11.2008 V případě hosta 113100 se domnívám, že vaše třešeň byla zasažena moniliovým úžehem peckovin. Letos jsem se poprvé s příznaky této choroby seznámila ve svém sadu třešeň Van asi 15 let, jakoby ožehnutá ohněm, vše ostatní okolo perfektně zelené. Zůstaly... celý příspěvek > |  |
|  | Zelené jablko - opravdu Boikovo?, 16.11.2008 Zelené zimní jablko bylo také Jakub Lebel, ale mám dojem, že po rozkrojení hnědlo, bylo sice šťavnaté, bohatě nám rodilo bez chemie, ale bylo značně kyselé. Strom už nemám. Moje Ontario má jen nenápadné líčko, naleznu-li rouby /strom byl seřezán a... celý příspěvek > |  |
|
|
|