Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Bubnová sekačka má nesrovnatelně vyšší výkon při velmi jednoduché a snadné údržbě. Nože jsou lehce vyměnitelné a je jich proti žabkám málo, takže přebroušení je hned. Asi podstatnější výhodou lištové sekačky je bezpečnost, pokud to... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 30.4.2008
Shit je třeba závada typu, že se musí vrtat do válce u sání -na koleně v dílně díra, aby se pila nezahlcovala. To bylo u prvních MS361, nebo že se u nových MS260 nedala pila seřídit při volnoběhu. Ale postupně to odstranili, to je podstatné. Já... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 30.4.2008
P. ARB souhlasím, už se mi to nechtělo dlouhosáhle vysvětlovat a popisovat. Pouze u toho přesvědčování na Dolmar se zastavím. Vždy jsem doložil, proč si myslím, že je to tak , nebo jinak. Oponenti se spokojili s jednoduchým - to je lepší, nebo ,... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 29.4.2008
Už jste to jednou myslím použil, ale je to pořád o údajích z diskuze, ale na otázku - srovnání, a to co jsem přímo uvedl -  neodpovíte.To jsou závady, které se určitě staly. Vím o prasklé pružině na jedné pile, nedovíral sytič, ložisko u... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 29.4.2008 Obsahuje fotku
O akom čítaní hovoríte. Co som uviedol zle? Já si to dovolit mohu, nejen, že jsem o pilách hodně četl, ale také jsem si je pořádně porovnal, ale Vy uvádíte, že ne. Jak tedy můžete oponovat? Když si pročtete diskuze, které probíhají na... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 29.4.2008
V tomto výběru bych dal PS5000 na první místo, už jsem to popisoval při srovnání s 656, antivibrační systém- guma, tím vyšší vibrace , spotřeba se už objevila u návodu 651,656 a je o cca 100 resp. 50 gr/kWh vyšší. Dále je to hlučnost a filtrace... celý příspěvek >
Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008
Ten údaj, že je Dolmar el. pila ES 21...  profi berte vážně. Motor je od Makity, což elektrikářům nemusím představovat a převody jsou v hořčíkové skříni. Je tam jedno silonové kolo, které je za cca 100,-Kč. Při běžném provozu o něm nevíte,... celý příspěvek >
Homelite nebo Partner, 28.4.2008
Bývávalo, že Homelitky byly držáky, kvalitně provedené. Teď bych ji nedoporučil. Partner měl kdysi i profi pily, nyní je to v technice podprůměr a snad na sem tam nějaké menší řezání - je to vhodnější volba.
Motorový zahradní fukar Makita, 28.4.2008 Obsahuje fotku
Musíte mít vyobrazené součástky sestav, potom podle návodu změnit - sání, připojit vak.   
Sekačka s/bez pojezdu, 27.4.2008
Důležité je to, co zamýšlíme s trávou. Já seču asi 500m2 sekačkou s bočním výhozem a točím se mezi stromy a protože nevozím trávu a je to v mírném svahu, tak je to v pohodě. V tomto případě seču rychleji, neboť chodím při sečení rychleji než pojezd.... celý příspěvek >
Oleo-Mac E1700 - Nemaže, 27.4.2008
Nepokoušejte se závadu odstranit zapínáním pily. Tomu je nutné zamezit. Pokud je to zatuhlým olejem, je nutné demontovat vedení oleje, čerpadlo, olejovou nádrž a všechno důkladně vyčistit. Kdyby jste se závadu pokusil odstranit proplachováním za... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 26.4.2008 Obsahuje fotku
Když nám čerpali loni vodu ze sklepa, tak jsem si to dobře prohlédl. Byla to Honda GCV 160, stejná, jako na Vari, nebo většině sekaček. Obrázek je ze stránek potřeb pro hasiče, je tam i GXV ale 340 - dle výkonu motoru a popisu, GXV 160 je u... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 26.4.2008
Souhlas, pouze dodám, že tu počáteční fázi prodeje u nás zvládá dost prodejců bravurně. Horší je to, když už se vyskytně nějaký problém. Např. byl za mnou známý, že chce poradit jakou pilu - doporučil jsem mu nějaké typy. Potom seděl na... celý příspěvek >
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 26.4.2008
Zde se můžete podívat na motory a jejich ceny : www.jvs-zahrada.cz/katalogy-ceniky-akce.html. Ještě vysvětlení ,proč já doporučuji Hondu. V době, kdy jsme kupovali Vari sestavu, byly v nabídce 3 volby motorů. Honda, BS, 2 takt. Dost jsem... celý příspěvek >
Jaký kultivátor?, 25.4.2008
P. 64.118 je jedno, jak tomu říkáte, pro mě je důležité, že máme kvalitní a hojnou úrodu bez námahy. Stroj Vari, který mi v tom pomáhá využívám univerzálně, a tím se jeho návratnost zkrátila, a já se na takovou práci těším - co mohu chtít víc.... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika