Příspěvky uživatele - 127.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
destilační přístroj, 9.4.2008
Pravděpodobně došlo k nedorozumění výtěžnost lihu se přeci vždy udává v 100% alkoholu. A to z důvodu zdanění, tato skutečnost sice nehraje v našem případě žádnou roli, ale stále platí. K výtěžnosti a cenovým nákladům vyrobit líh z brambor nebo z... celý příspěvek >
Rdesno, 6.4.2008
Zatím máme rdesno u pergoly třetí rok, a protože je půda hodně mokrá a tím pádem kyselá, narůstají šlahouny velmi pomalu, v průměru tak 2m za sezonu.Doufám, že to tak vydrží.Přesto budeme samozřejmě v případě potřeby řezat a řezat.Po létě budeme... celý příspěvek >
Whisky, 4.3.2008
Já jsem svým příspěvkem spíš chtěl rozpoutat diskuzi o zkušenostech a postupech pálení a zrání destilátů z obilovin. Případně o znalostech z literatury odkud čerpat a podobně. Protože všechny moje zkušenosti jsou vykoupeny v některých případech... celý příspěvek >
Whisky, 4.3.2008
 Moje první pokusy z přeměnou obilí na kvalitní destilát byli velice těžké. Ale jak píšu výrobu Whisky jsem na domácí podmínky vychytal k mojí úplné spokojenosti. Při dodržení několika jasných zásad ohledně teplot a časů je výsledek překvapivě... celý příspěvek >
angrest napadla plisen, 2.1.2008
Jestli je ta plíseň bílá, tak je to padlí americké, na které neexistuje lék. Je nutné angrešt vykopak a spálit. Klein
dotaz, 2.1.2008
Také mám dotaz. Chtěl bych pěstovat moruši, pokud možno žlutou, kde se dá sehnat stromek?  Díky Klein
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika