Příspěvky uživatele - 94.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009
k tomu není co dodat, ještě zkontrolovat jestli není nějaká zmínka v záručním listu (aby z vás neudělali hned troubu) a pak se snad domluvíte HH
promiňte ale jestli umíte číst, nikde jsem nenapsal že zákazníka vyhodím ve dveřích, píšu, že s posláním zapalování na kontrolu nemám problém, a to jaká odpověď mi přijde nebudu předjímat a jsem ochoten to kolečko absolvovat (i když tuším s jakým... celý příspěvek >
Děkuju Gl, že jste ze mě udělal hajzla a zlatokopa.  Zapalování je zapouzdřené, a jediné co je možné bez zkušební stolice, je zjistit zda pracuje, či nepracuje, případně vynechává či dává slabou jiskru. Nemám problém inkriminovaný díl vymontovat... celý příspěvek >
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009
pokud neoriginální díl nezpůsobil vadu - zde těžko někdo prokáže zda ano či ne, ale svíčka má přímý vztah s reklamovanou součástí a pokud byl zákazník poučen a věděl že má použít předepsané svíčky (např. upozorněn při prodeji, informace v návodu k... celý příspěvek >
stihl 441, 17.2.2009
v podstatě všechny typy lišt co u Stihlu začínají 3003 s dělením 3/8" až do délky 90cm HH
Briggs a Stratton Classic 3.5HP, 16.2.2009
na zkoušku neprůchodnosti vzd. filtru zkuste nastartovat motor bez něj, před mytím filtru v benzinu Vás varuji, kdyžta ho pouze vyždímejte. Molitanový filtr by měl být navlhčený olejem, jinak propouští nečistoty. HH
Jaký zahradní traktůrek?, 14.2.2009
máte pravdu luxus to je, ale já Vám nijak tohle řešení nevnucuju a taky ho nijak nevychvaluju, (připadá mi to podobné jako plechové sekačky s motorem Honda - šasi a to ostatní není nic moc ale je tam HONDA - jestli si někdo myslí že do sekačky za 10... celý příspěvek >
Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 12.2.2009
pokud myslíte přimazávání rolltopu tak postupujte podle doporučení výrobce  (nijak se nedomazává)  :-D, jinak na liště pravidelně strhávejte otřepy a otáčejte ji. HH
Křovinořez pro ženu, 11.2.2009
otáčky motoru u čtyřtaktu jsou stejně vysoké jako u dvoutaktu (10 000 až 11 000, ale je tam jiný zvuk a tak se subjektivně zdají nižší), sílu (kroutící moment) mají čtyřtakty na stejném výkonu větší, akcelerace (doufám že tím myslíte razanci) je u... celý příspěvek >
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009
Pokud půjdete do Stihlu tak bych Vám doporučil typ FS 100 váha 5,8kg výkon 1,05kW. S nákupem případně počkejte do dubna, snad bude v akci levnější (nyní patnáct a půl tisíce). Na trávu se používá struna, dvou nebo čtyřcípý nůž, na hustou spletenou... celý příspěvek >
Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 10.2.2009
lze, ale většina lidí co řežou pravidelně se vrátila zpátky k originálu. HH
Lištu na pilu Stihl - Duromatic nebo Rollomatic E, 10.2.2009
tohle neřešte a řezejte, 99,9% prodaných lišt je rolomatic, duromatic je dražší, náročnější na mazání a má smysl snad jen u pil s velkým výkonem a dlouhou lištou kde je velké zatížení vrcholu lišty. Jedinou výhodu pro běžného uživatele bych možná... celý příspěvek >
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009
to jste ho s tím zapalováním chtěli pěkně natáhnout, prodejní cena je 1884kč! nehledě na to že STIHL poskytuje 5let záruku na zapalovací modul (a 280i se prodává asi 2 roky) HH
Husqvarna 240e nový model, 22.1.2009
3/8 standart 28řezacích zubů, skip 18 a semiskip 22 .325 standart 32, skip 20 a semiskip 24 co ty výrazy znamenají snad víte :-D HH
Elektrická stihlka pre ženu, 22.1.2009
já si myslím že, naopak zvolil výstižný název, který potom zdůvodnil i v textu pod ním, a hlavně se ptá na praktické zkušenosti s výběrem. To že se objeví příspěvky nabízející něco jiného už je takový folklór (nespočet příspěvků v jiných tématech,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika