|
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 k tomu není co dodat, ještě zkontrolovat jestli není nějaká zmínka v záručním listu (aby z vás neudělali hned troubu) a pak se snad domluvíte HH |
 |
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 promiňte ale jestli umíte číst, nikde jsem nenapsal že zákazníka vyhodím ve dveřích, píšu, že s posláním zapalování na kontrolu nemám problém, a to jaká odpověď mi přijde nebudu předjímat a jsem ochoten to kolečko absolvovat (i když tuším s jakým... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009 Děkuju Gl, že jste ze mě udělal hajzla a zlatokopa. Zapalování je zapouzdřené, a jediné co je možné bez zkušební stolice, je zjistit zda pracuje, či nepracuje, případně vynechává či dává slabou jiskru. Nemám problém inkriminovaný díl vymontovat... celý příspěvek > |
 |
Může svíčka zničit zapalování?, 17.2.2009 pokud neoriginální díl nezpůsobil vadu - zde těžko někdo prokáže zda ano či ne, ale svíčka má přímý vztah s reklamovanou součástí a pokud byl zákazník poučen a věděl že má použít předepsané svíčky (např. upozorněn při prodeji, informace v návodu k... celý příspěvek > |
 |
stihl 441, 17.2.2009 v podstatě všechny typy lišt co u Stihlu začínají 3003 s dělením 3/8" až do délky 90cm HH |
 |
Briggs a Stratton Classic 3.5HP, 16.2.2009 na zkoušku neprůchodnosti vzd. filtru zkuste nastartovat motor bez něj, před mytím filtru v benzinu Vás varuji, kdyžta ho pouze vyždímejte. Molitanový filtr by měl být navlhčený olejem, jinak propouští nečistoty. HH |
 |
Jaký zahradní traktůrek?, 14.2.2009 máte pravdu luxus to je, ale já Vám nijak tohle řešení nevnucuju a taky ho nijak nevychvaluju, (připadá mi to podobné jako plechové sekačky s motorem Honda - šasi a to ostatní není nic moc ale je tam HONDA - jestli si někdo myslí že do sekačky za 10... celý příspěvek > |
 |
Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 12.2.2009 pokud myslíte přimazávání rolltopu tak postupujte podle doporučení výrobce (nijak se nedomazává) :-D, jinak na liště pravidelně strhávejte otřepy a otáčejte ji. HH |
 |
Křovinořez pro ženu, 11.2.2009 otáčky motoru u čtyřtaktu jsou stejně vysoké jako u dvoutaktu (10 000 až 11 000, ale je tam jiný zvuk a tak se subjektivně zdají nižší), sílu (kroutící moment) mají čtyřtakty na stejném výkonu větší, akcelerace (doufám že tím myslíte razanci) je u... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Pokud půjdete do Stihlu tak bych Vám doporučil typ FS 100 váha 5,8kg výkon 1,05kW. S nákupem případně počkejte do dubna, snad bude v akci levnější (nyní patnáct a půl tisíce). Na trávu se používá struna, dvou nebo čtyřcípý nůž, na hustou spletenou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 10.2.2009 lze, ale většina lidí co řežou pravidelně se vrátila zpátky k originálu. HH |
 |
Lištu na pilu Stihl - Duromatic nebo Rollomatic E, 10.2.2009 tohle neřešte a řezejte, 99,9% prodaných lišt je rolomatic, duromatic je dražší, náročnější na mazání a má smysl snad jen u pil s velkým výkonem a dlouhou lištou kde je velké zatížení vrcholu lišty. Jedinou výhodu pro běžného uživatele bych možná... celý příspěvek > |
 |
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009 to jste ho s tím zapalováním chtěli pěkně natáhnout, prodejní cena je 1884kč! nehledě na to že STIHL poskytuje 5let záruku na zapalovací modul (a 280i se prodává asi 2 roky) HH |
 |
Husqvarna 240e nový model, 22.1.2009 3/8 standart 28řezacích zubů, skip 18 a semiskip 22
.325 standart 32, skip 20 a semiskip 24 co ty výrazy znamenají snad víte :-D HH |
 |
Elektrická stihlka pre ženu, 22.1.2009 já si myslím že, naopak zvolil výstižný název, který potom zdůvodnil i v textu pod ním, a hlavně se ptá na praktické zkušenosti s výběrem. To že se objeví příspěvky nabízející něco jiného už je takový folklór (nespočet příspěvků v jiných tématech,... celý příspěvek > |
 |