Příspěvky uživatele - 88.241

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Urychlení hnití jablek, 14.11.2008
Všichni ptáci ve Vaší zahradě mě taky navštěvují. Jen mlynařík dlouhoocasý se tu nevyskytuje. Jinak ještě konipas bílý, vlaštovky, vrabec domácí i polní a zvonci zelení. Možná jsem někoho zapomněla. Ale fotky těch ptáčat jsou opravdu úžasné. M.R.
Napadené listy jabloně, 26.7.2008
U nás byly slušné kroupy letos 2x, ale na jabloních po nich zůstaly pouze roztrhané listy, plody nepoškodily. Ale švestky, ty mi tedy přímo "zrušily". Zůstaly pouze na jednom stromku, rány se zacelily, ale plody by na výstavu jít rozhodně... celý příspěvek >
Letošní strupovitost jabloní, 26.7.2008
Letos je výskyt strupovitosti dost vysoký, podobně jako v roce 2006. Přesto se mi podařilo ji velmi slušně eliminovat 3 postřiky. Napadaná jablka jsou už téměř k nerozeznání od zdravých a těch pár, na kterých se objevily praskliny-pouze na Idaredu a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika