Příspěvky uživatele - 181.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008
Výzkum řeznosti pilových řetězů Cílem příspěvku je na základě experimentálních měření zhodnotit řeznost pilových řetězů. Řeznost byla posuzována na zákla-dě velikosti odřezané plochy v závislosti od opotřebení řezného nástroje. Měření se... celý příspěvek >
řetězy Carlton - zkušenosti , 24.11.2008
Koupil jsem si 2xřetězy Carlton přes internet jako výhodnou nabidku.Ovšem pozoruji v poslední době, že i přes exaktní nabroušení tyto řetězy po cca. 10 minutách ztrácí ostrost, ze začátku pila jede jako posedlá, tvorba pilin výborná, ale po udaném... celý příspěvek >
Pila na manipulaci, 14.11.2008
Pane J.S. Vy jste psal, že na tomto webu končíte a ejhle už jste tady zase.
Motorová pila Solo 636, 22.6.2008
Ta pila je nevhodný dar pro člověka, který již jí nemůže použít a je 1 rok stará a nepoužitá, já jí budu používat tak na cca 10 kubíků ročně.
Motorová pila Solo 636, 22.6.2008
Prosím o sdělení zkušeností s řetězovou pilou Solo 636.Mám slušnou nabídku k odkupu, ale nic o té pile z hlediska pracovního nasazení nevím.Děkuji za příspěvky.Jirka.
Pila Jonsered CS 2138, 15.6.2008
,kdo má skušenosti s touto pilou, prosim o sdělení, zda je vhodná na přípravu dřeva cca. 10 kubíků ročně.Mám možnost koupit tuto 1 rok starou pilu., za 4000kč.Mně připadá, že je naprosto stejná jako Partner 422, neboť výkony jsou stejné a tvarově... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika