Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvalitní motorovou pilu, 23.4.2007
Nemáte ICQ, já dopíšu příspěvek a mám tam další dotaz o poloprofi pile PS500. Tato pila je  slabší a težší varinata PS5000, ale kdo s ní řezal musel tuto moderní pilu ocenit J.S.
Z tohoto výběru je profi Dolmar PS5000, ostatní jsou poloprofi a mají proti profi řadě již různé kompromisy, ale které třeba ani nepotřebujete. Díky cenové politice výrobců - obch. zastoupení jsou proto některé pily srovnatelné cenou z... celý příspěvek >
Vaše požadavky je možné vyřešit výběrem pily v podstatě u všech známých prodejců u nás. Z dlouhodobého pohledu jsou na tom nejlépe zejména Stihl,Dolmar-Makita, Husqvarna,Jonsered,Solo - tyto firmy mají výrobu motorových pil, jako svůj... celý příspěvek >
Benzínová sekačka na jetelinu, 22.4.2007
Podle názvu bych to pochopil, jako sekačku bubnovou, nebo lištovou. Podle toho co píšete dál, je to myšleno, že chcete motorovou kosu. Na sečení trávy, jeteliny a pod. je nejvhodnější trojzubec, případně u slabších strojů 2,4 zubý  nástroj... celý příspěvek >
Motor Jikov nebo Honda, 21.4.2007
Jestli jste  z JM mohu Vám Vari s Hondou předvést a případně poradit a upozornit na co si dát pozor. J.S. 
snímač hladiny vody, 19.4.2007
Tak to už jsme u klasického systému hlídače hladiny, který máme na ponorném čerpadle. 3 kontakty - 1 pro hladinu min. - cca 0,5m nad čerpadlem, 2 pro hladinu sepnutí čerpadla - výška dle vydatnosti zdroje vody  a 3 společný. Napětí je... celý příspěvek >
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 18.4.2007
Ještě k tomu vypouštění oleje, na jednom z obrázků je vidět motor na straně , kde je měrka a pod ní vpravo je hlava šroubu. Ten tam orig. nebyl(pouze odlitek byl připraven), já jsem jej provrtal a vytočil závit, aby se dal olej vypustit... celý příspěvek >
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 18.4.2007
Čep o kterém píšete je hřídel, na které se točí plastové rozvodové kolo(na kole jsou rysky pro správné časování ventilů - po demontáži motoru). Čep má zářez a kryt s nápisem OHC jej zajišťuje proti vysunutí. Tento čep nemá vliv na vůli ventilů.... celý příspěvek >
Dotaz k výměně oleje, 16.4.2007
Toto nutné není, vím co máte na mysli - ono to ještě trochu oleje vyprskne -tlaky do skříně. Ale je důležitější olej vypouštět teplý - po práci a na rovině, nebo s mírným sklonem k vypouštěcímu otvoru - dle provedení. Dále dodržet lhůty výměn a... celý příspěvek >
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.4.2007
Pokusím se odpovědět vlastními slovy a trefit to podstatné. Co jste uvedl je pro běžného spotřebitele dostačující a správné - tedy čím vyšší písmeno v abecedě tím je kvalita oleje vyšší např. SJ. U olejů je těch kritérií více a je třeba určit co je... celý příspěvek >
hecht 546, 15.4.2007
Zkuste napsat svůj požadavek na E-MAIL: werco@werco.cz , dnes se to špatně zjišťuje asi jsou všichni mimo dosah, nebo nechtějí být rušeni na rybách :))) J.S. 
hecht 546, 15.4.2007
Já bych Vám poradil, jestli je koupená nová, tak to řešte s prodejcem. Ale podle popisu nevím jestli je to tak. Jinak na Hechta by to neměl být problém - odkud jste orientačně? J.S.
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.4.2007
Při výměně oleje postavím stroj na rovinu. To je základ pro správné měření podle měrky. Hladina oleje by měla být mezi ryskami max. a min. - toho dosáhnete naplněním 0,6l oleje po dokonalém vypuštění předchozí náplně. V teplém stavu po běhu motoru... celý příspěvek >
Údržba motorové pily, 14.4.2007
Variant správného napnutí  řetězu je víc podle stavu řezné soupravy a dle práce. Obecně by řetěz neměl být příliš napnutý - jeho pohyb na liště by byl možný pouze s velkou silou, ale neměl by být zase moc volný - tedy před řezáním... celý příspěvek >
Technika orby, 12.4.2007
To jsou kola Vari, ale kupoval jsem je před asi 8 lety od firmy, která je pro ně dělala. Byly tam nějaké škrábance, a tak cena byla příznivá. J.S.
Další diskuze:  71727374  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika