Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Profesionální technika, 13.9.2007
No tak já si myslím, že propagovat - chválit to co používám, jako soukromá osoba je jedna věc a dávat odkaz na výše uvedené stránky je o něčem jiném. Ale mě to nevadí, jenom jsem reagoval pod vlivem nedávných reakcí na podobné příspěvky.
Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007
Asi jste to p. lanas pochopil jinak, než jsem to myslel. Měl jsem na mysli ve výše uvedeném - adresou - testu model MS30, přidal jsem k tomu model PS34. Myslel jsem, že to bude opět klasika od Dolmaru, ale zklamalo mě plastové provedení PS34... celý příspěvek >
Profesionální technika, 13.9.2007
Ze značek, které mě zajímají a jsou profi mi tam chybí např. Jonsered, Stihl, Dolmar - Makita, Solo, pokud jsem to někde nepřehlédl, ještě další. Co si o tom myslím, máte u Vašeho podobného příspěvku jinde......
momentovy klič, 10.9.2007
Když sundáte nůž, tak jsou tam 2 kolíčky na přírubě. Nůž je utažen středem, proto při nárazu nože na překážku dojde při větším rázu u ustřižení těchto kolíků - není to železo, ale nějaká hliníková slitina a nepoškodí se motor - na něm... celý příspěvek >
Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 8.9.2007
Benzín používám Natural 95 také proto, že jej používám do všeho co je na benzín a nemusím přemýšlet kam co nalít. Olej je již možné vyřešit více možnostmi. Hlavně je vhodné, aby to byl olej kvalitní, vhodný pro tyto motory. Používám převážně... celý příspěvek >
Pila Stihl 056 AV super, 7.9.2007
Vůbec neobtěžujete, toto je jeden z hlavních důvodů, proč ještě u mě převažuje chuť odpovídat. Můj názor je ten, že osobně bych pilu opravil když už pouze pro to, aby byla funkční (jinak to je v podstatě na nic), nebo si dokázal, že to umím.... celý příspěvek >
Pila Stihl 056 AV super, 6.9.2007 Obsahuje fotku
Podívejte se např. sem www.fz-agritechnik.de, zde jsem viděl pístní kroužky průměr 52 mm, ale to pokud se to nepovede jinak. Já  na takto staré pily ND nemám.
Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 6.9.2007
Souhlasím, v tomto testu je na tom Dolmar dost špatně, ale model MS30 je reakcí na velmi levné výrobky "od nikud" i z pohledu požadavku jednorázového zboží. Podobně pila PS34 - oprava takového přístroje je nepříjemná záležitost a je nutné... celý příspěvek >
Sekačka na velmi vysokou trávu, 5.9.2007 Obsahuje fotku
Mulčovač takovou trávu zvládne, resp. je v tom, jako ryba ve vodě, např. půjčovna - www.dknv.cz/cz/mulcovac-vari-tajfun-52.html 
Odstředivá spojka, 1.5.2007
Nevím, jak tento typ, ale odstředivá spojka na sekačkách není. Sekačka s  pojezdem- tam máte 2 páky na držadle - 1 je na odblokování bezpečnostní brzdy - když např. zakopnete, aby se stroj ihned vypnul,  a zastavil, na běžné... celý příspěvek >
Vyvažování nože – zbytečný humbuk?, 30.4.2007
Pro sebe vyvažuji, jak jsem uvedl. Správně se to má dělat na přípravku, kde se podobně, jako na kole - ventilek těžší strana otočí dolů. J.S.
Otáčkoměr, 28.4.2007
Tak to Vás asi čeká sériová výroba :))) J.S.
Dolmar-Sachs 100, 28.4.2007
To je starší typ, bez duplexu = dvojitý nasávací kanál pro optimalizaci chodu motoru při jakémkoliv prac. režimu.Toto bylo hlavní vylepšení i staré motory jedou jako hodiny a nekolísají, potom zvětšeni filtru, komory karburátoru a... celý příspěvek >
Otáčkoměr, 28.4.2007
V udělej si sám je návod na otáčkoměr - není to třeba nijak nové, ale třeba Vám pomůže vysvětlit nějaký problém. Číslo s otáčkoměrem se dá vyhledat na internetu. Ať to vyjde :)) J.S.
Vyvažování nože – zbytečný humbuk?, 28.4.2007
Já to řeším, jako Vy s tím, že používám ostrou hranu a mám označený přesně střed nože. Jinak nedoporučuji to dělat lidem, kteří z toho mají obavy, nebo nemají potřebné zkušenosti. Pro jednoduché srovnání si zkuste zatočit s kolem na jízdním kole -... celý příspěvek >
Další diskuze:  71727374  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika