|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Profesionální technika, 13.9.2007 No tak já si myslím, že propagovat - chválit to co používám, jako soukromá osoba je jedna věc a dávat odkaz na výše uvedené stránky je o něčem jiném. Ale mě to nevadí, jenom jsem reagoval pod vlivem nedávných reakcí na podobné příspěvky. |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 13.9.2007 Asi jste to p. lanas pochopil jinak, než jsem to myslel. Měl jsem na mysli ve výše uvedeném - adresou - testu model MS30, přidal jsem k tomu model PS34. Myslel jsem, že to bude opět klasika od Dolmaru, ale zklamalo mě plastové provedení PS34... celý příspěvek > |  |
|  | Profesionální technika, 13.9.2007 Ze značek, které mě zajímají a jsou profi mi tam chybí např. Jonsered, Stihl, Dolmar - Makita, Solo, pokud jsem to někde nepřehlédl, ještě další. Co si o tom myslím, máte u Vašeho podobného příspěvku jinde...... |  | momentovy klič, 10.9.2007 Když sundáte nůž, tak jsou tam 2 kolíčky na přírubě. Nůž je utažen středem, proto při nárazu nože na překážku dojde při větším rázu u ustřižení těchto kolíků - není to železo, ale nějaká hliníková slitina a nepoškodí se motor - na něm... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 8.9.2007 Benzín používám Natural 95 také proto, že jej používám do všeho co je na benzín a nemusím přemýšlet kam co nalít. Olej je již možné vyřešit více možnostmi. Hlavně je vhodné, aby to byl olej kvalitní, vhodný pro tyto motory. Používám převážně... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 056 AV super, 7.9.2007 Vůbec neobtěžujete, toto je jeden z hlavních důvodů, proč ještě u mě převažuje chuť odpovídat. Můj názor je ten, že osobně bych pilu opravil když už pouze pro to, aby byla funkční (jinak to je v podstatě na nic), nebo si dokázal, že to umím.... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 056 AV super, 6.9.2007  Podívejte se např. sem www.fz-agritechnik.de, zde jsem viděl pístní kroužky průměr 52 mm, ale to pokud se to nepovede jinak. Já na takto staré pily ND nemám. |  | Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 6.9.2007 Souhlasím, v tomto testu je na tom Dolmar dost špatně, ale model MS30 je reakcí na velmi levné výrobky "od nikud" i z pohledu požadavku jednorázového zboží. Podobně pila PS34 - oprava takového přístroje je nepříjemná záležitost a je nutné... celý příspěvek > |  | Sekačka na velmi vysokou trávu, 5.9.2007  Mulčovač takovou trávu zvládne, resp. je v tom, jako ryba ve vodě, např. půjčovna - www.dknv.cz/cz/mulcovac-vari-tajfun-52.html |  | Odstředivá spojka, 1.5.2007 Nevím, jak tento typ, ale odstředivá spojka na sekačkách není. Sekačka s pojezdem- tam máte 2 páky na držadle - 1 je na odblokování bezpečnostní brzdy - když např. zakopnete, aby se stroj ihned vypnul, a zastavil, na běžné... celý příspěvek > |  |
|  | Vyvažování nože – zbytečný humbuk?, 30.4.2007 Pro sebe vyvažuji, jak jsem uvedl. Správně se to má dělat na přípravku, kde se podobně, jako na kole - ventilek těžší strana otočí dolů. J.S. |  | Otáčkoměr, 28.4.2007 Tak to Vás asi čeká sériová výroba :))) J.S. |  | Dolmar-Sachs 100, 28.4.2007 To je starší typ, bez duplexu = dvojitý nasávací kanál pro optimalizaci chodu motoru při jakémkoliv prac. režimu.Toto bylo hlavní vylepšení i staré motory jedou jako hodiny a nekolísají, potom zvětšeni filtru, komory karburátoru a... celý příspěvek > |  | Otáčkoměr, 28.4.2007 V udělej si sám je návod na otáčkoměr - není to třeba nijak nové, ale třeba Vám pomůže vysvětlit nějaký problém. Číslo s otáčkoměrem se dá vyhledat na internetu. Ať to vyjde :)) J.S. |  | Vyvažování nože – zbytečný humbuk?, 28.4.2007 Já to řeším, jako Vy s tím, že používám ostrou hranu a mám označený přesně střed nože. Jinak nedoporučuji to dělat lidem, kteří z toho mají obavy, nebo nemají potřebné zkušenosti. Pro jednoduché srovnání si zkuste zatočit s kolem na jízdním kole -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|