|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr pily, 6.11.2007 Teď to uvádíte z praxe, nebo HQ prodáváte. Cena ND je o něčem jiném, než konstrukce pily. Uvádíte air injection, ale to také není bez údržby - viděl jsem a nafotil H365 - jestli chcete mohu ukázat fotky - pila je používaná na přípravu... celý příspěvek > |  | Výběr pily, 5.11.2007 Já bych vybíral také, abych byl spokojen. |  |
|  | Technika orby, 5.11.2007 V těch kopcích, kde jezdím, tak nemám problémy s náklonem - z důvodu motoru Honda. Je tu problém jiný - bezpečnost. Zlepšení v tomto směru je jednak vyšší stabilitou malotraktoru - díky 4 kolům, také to chce získat zkušenosti a nejet... celý příspěvek > |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 4.11.2007 Na kratším pozemku je možné orat na uzávěrky - tak to dělám já, protože než se otočím a trefím do brázdy, tak je rychlejší couvat - tím jenom zaaretuji 1 + Z a řadím. Dále je to řešení, když na úvratích pozemků není na otáčení místo -... celý příspěvek > |  | Technika orby, 4.11.2007 Musel bych k někomu - víte jak to je - úprava - zkusit - k tomu nějaké svařování, broušení a znova zkouška. To je lepší počkat a potom to udělat v klidu doma. K dalšímu dotazu - pouze můj názor - neujíždějí tak moc, aby to vadilo - ořu takto 7 sezónu... celý příspěvek > |  | Technika orby, 4.11.2007 To určitě, není tam dokonalá adheze na všech kolech , ale právě zde když to má trochu snahu prohrábnout, tak se to hned chytne a není to ani moc poznat - viz video. Ale s 2 koly jak došlo k prokluzu, tak se malotraktor hned... celý příspěvek > |  | Technika orby, 4.11.2007 Nevím kam se to zařadí - v první řadě děkuji za všechny názory, které jsou pro mě inspirující a poučné. K tomu vysvětlení - 2 a 4 kola jsem měl na mysli předvedení, jak to jde s klasickými 2 koly a potom pro srovnání 2+2 kola(ovšem na to jsem... celý příspěvek > |  | Technika orby, 4.11.2007 Některé zde probírané stavy by odpadly, kdybych si počkal na lepší podmínky a také si s úpravou více pohrál. Vzhledem ke stavu pozemku a předpovědi počasí to bylo lepší řešení poorat teď. Dnes u nás svítí slunce, ale před hodinou pršelo. Co se týká... celý příspěvek > |  | Technika orby, 3.11.2007 Souhlasím, jak jsem to viděl, jinak dříve jsem tuto možnost vidět z jiného pohledu neměl, tak jsem si toho všiml. Proto jsem psal o tom, že to chce ješte doladit. Zatím jsem to jenom nabodoval, tak změna sklonu nebude problém. Další, co musím udělat... celý příspěvek > |  | Technika orby, 3.11.2007 Ano, to souhlasí, jenom tu rozteč si už nepamatuji - je to ta menší od převodovky. Když jsem dříve zkoušel, jak vyřešit , aby i orba byla méně namáhavá činnost - cíl byl to co jste viděl teď - jenom řídit a obsluhovat - tak mě napadlo, že když... celý příspěvek > |  |
|  | Technika orby, 3.11.2007 Máte pravdu, bylo to právě nahráté a hledal jsem to podle názvu. Tak tady by to mělo být : www.youtube.com/watch?v=0qjd4p7GnzA . K tomu dřevu - jak říkají kámoši - to musí bavit :)). Ale je to cesta, jak spalovat málo a přitom mít dost... celý příspěvek > |  | Technika orby, 3.11.2007 Video orby by se mělo nacházet na www.youtube.com - do vyhledávače: Vari Honda by J.S. Tak zatím ne, já ho tam vidím, ale pouze přes svoje přihlášení, tak musíme počkat, než bude aktivní. |  | Technika orby, 3.11.2007  Tady jsou fotky úprav apod. Odkaz na video (je jich víc, ale jsou sestříhané dohromady) uvedu po nahrátí. |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.11.2007 Jenom přidám, že zítra pokud bude počasí nahraji video a nafotím úpravu obracecího pluhu - odhrnovaček. Půdu máme těžkou, jílovitou. Přes tyto úpravy je na větší plochy pochopitelně méně fyzicky namáhavější jiný 2 nápravový, případně... celý příspěvek > |  | Technika orby, 2.11.2007 Tak konečně jsem dnes vyzkoušel, jak se povedly úpravy odhrnovačky na pluhu. Šlo to na momentální podmínky - hodně mokro - velmi dobře, navíc se velmi pěkně zaklápí zelené hnojení. Zítra pokud bude vhodné počasí natočím video a vložím fotky úpravy.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|