Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr pily, 6.11.2007
Teď  to uvádíte z praxe, nebo HQ prodáváte. Cena ND je o něčem jiném, než konstrukce pily. Uvádíte air injection, ale to také není bez údržby - viděl jsem a nafotil H365 - jestli chcete mohu ukázat fotky - pila je používaná na přípravu... celý příspěvek >
Výběr pily, 5.11.2007
Já bych vybíral také, abych byl spokojen.
Technika orby, 5.11.2007
V těch kopcích, kde jezdím, tak nemám problémy s náklonem - z důvodu motoru Honda. Je tu problém jiný - bezpečnost. Zlepšení v tomto směru je  jednak vyšší stabilitou malotraktoru - díky 4 kolům, také to chce získat zkušenosti a nejet... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 4.11.2007
Na kratším pozemku je možné orat na uzávěrky - tak to dělám já, protože než se otočím a trefím do brázdy, tak je rychlejší couvat - tím jenom zaaretuji 1 + Z a řadím. Dále je to řešení, když na úvratích pozemků není na otáčení místo -... celý příspěvek >
Technika orby, 4.11.2007
Musel bych k někomu - víte jak to je - úprava - zkusit - k tomu nějaké svařování, broušení a znova zkouška. To je lepší počkat a potom to udělat v klidu doma. K dalšímu dotazu - pouze můj názor - neujíždějí tak moc, aby to vadilo - ořu takto 7 sezónu... celý příspěvek >
Technika orby, 4.11.2007
To určitě, není tam dokonalá adheze na všech kolech , ale právě zde když to má trochu snahu prohrábnout, tak se to hned chytne a není to ani moc poznat - viz video. Ale s 2 koly jak došlo k prokluzu, tak se malotraktor hned... celý příspěvek >
Technika orby, 4.11.2007
Nevím kam se to zařadí - v první řadě děkuji za všechny názory, které jsou pro mě inspirující a poučné. K tomu vysvětlení - 2 a 4 kola jsem měl na mysli předvedení, jak to jde s klasickými 2 koly a potom pro srovnání  2+2 kola(ovšem na to jsem... celý příspěvek >
Technika orby, 4.11.2007
Některé zde probírané stavy by odpadly, kdybych si počkal na lepší podmínky a také si s úpravou více pohrál. Vzhledem ke stavu pozemku a předpovědi počasí to bylo lepší řešení poorat teď. Dnes u nás svítí slunce, ale před hodinou pršelo. Co se týká... celý příspěvek >
Technika orby, 3.11.2007
Souhlasím, jak jsem to viděl, jinak dříve jsem tuto možnost vidět z jiného pohledu neměl, tak jsem si toho všiml. Proto jsem psal o tom, že to chce ješte doladit. Zatím jsem to jenom nabodoval, tak změna sklonu nebude problém. Další, co musím udělat... celý příspěvek >
Technika orby, 3.11.2007
Ano, to souhlasí, jenom tu rozteč si už nepamatuji - je to ta menší od převodovky. Když jsem dříve zkoušel, jak vyřešit , aby i orba byla méně namáhavá činnost  - cíl byl to co jste viděl teď - jenom řídit a obsluhovat - tak mě napadlo, že když... celý příspěvek >
Technika orby, 3.11.2007
Máte pravdu, bylo to právě nahráté a hledal jsem to podle názvu. Tak tady by to mělo být : www.youtube.com/watch?v=0qjd4p7GnzA . K tomu dřevu - jak říkají kámoši - to musí bavit :)). Ale je to cesta, jak spalovat málo a přitom mít dost... celý příspěvek >
Technika orby, 3.11.2007
Video orby by se mělo nacházet na www.youtube.com - do vyhledávače: Vari Honda by J.S. Tak zatím ne, já ho tam vidím, ale pouze přes svoje přihlášení, tak musíme počkat, než bude aktivní.
Technika orby, 3.11.2007 Obsahuje fotku
Tady jsou fotky úprav apod. Odkaz na video (je jich víc, ale jsou sestříhané dohromady) uvedu po nahrátí.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.11.2007
Jenom přidám, že zítra pokud bude počasí nahraji video a nafotím úpravu obracecího pluhu - odhrnovaček. Půdu máme těžkou, jílovitou. Přes tyto úpravy je na větší plochy pochopitelně méně fyzicky namáhavější jiný 2 nápravový, případně... celý příspěvek >
Technika orby, 2.11.2007
Tak konečně jsem dnes vyzkoušel, jak se povedly úpravy odhrnovačky na pluhu. Šlo to na momentální podmínky - hodně mokro - velmi dobře, navíc se velmi pěkně zaklápí zelené hnojení. Zítra pokud bude vhodné počasí natočím video a vložím fotky úpravy.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika