|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kupa novej pily, 7.1.2008 Nevím to tak přesně, abyste to mohl použít - zjistím. Je to motor s rozvodem SV, že. |  | kupa novej pily, 7.1.2008 Stát se může cokoliv a bohužel někdy to nemůžeme ovlivnit. Proto je třeba eliminovat možná rizika a předcházet jim. Víte v jakém stavu měl řetěz a pilu. Mě ještě nikdy nepraskl řetěz. Proč? Nikdy jsem nesnížil omezováky víc než 0,65mm, vždy jsem... celý příspěvek > |  |
|  | kupa novej pily, 7.1.2008 Toto uvádím pouze z důvodu snahy usmířit Vás, neboť si myslím, že to podstatné jste uvedli a hlavně se snažili všestranně poradit. V praxi to chodí většinou tak, že zpočátku je dodržováno z hlediska bezpečnosti téměř vše a postupně dochází k různých... celý příspěvek > |  | Jonsered, 7.1.2008 Na této www.jonsered.ws/670625.pdf máte pilu rozloženou na díly - je to společné pro model 625, který má nižší výkon i objem motoru. Na těchto pilách se často používaly velmi krátké lišty, protože si to chtěla obsluha co nejvíce... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 6.1.2008 Protože jsem to někde tady slíbil, že po řádném vyzkoušení PS 420 se podělím o zkušenosti, tak uvedu dosavadní zkušenosti. Co se týká tzv. mezitříd, tak to není až taková novinka a již dříve u některých modelů či výrobců došlo k částečnému... celý příspěvek > |  | Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 6.1.2008 Na těch tzv. kártrech najdete u Dolmara označení Mg, nebo Al. To platí i pro řadu D109-115i, nebo PS350/420, PS33-410, D100-102 a pod. Je možné, že tam jsou nějaké příměsi, ale pro označení recyklace surovin jsou to převažující složky materiálu. |  | Poradíte mi kterou brát?, 6.1.2008 Zdravím, tak z těchto pil bych sestavil pořadí Komatsu, Hecht a Ryobi. Při tomto posouzení jsem zohlednil - poměr výkon/váha, objem motoru/výkon motoru, hmotnost motorové jednotky a také jsem zohlednil co která značka znamená v oblasti motorových pil... celý příspěvek > |  | kupa novej pily, 6.1.2008 Pánové, protože jsem si našel čas a pro zajímavost pročetl pro mě zajímavá témata, rozhodl jsem se vstoupit do této diskuze. Dle mého názoru se to dostává tam, kde by to nemusela být pro p... rada, ale krok velmi špatným směrem. Totiž hodně... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Toto je téma, které neřeším, v současném světě je tolik možností získat informace, že zase na druhou stranu být skoro v každých novinách taky něco stojí. Třeba byste potom vybíral jinak, neboť Vaše pila by stála např. o nějakou... celý příspěvek > |  | Zenoah Komatsu nebo Homelite, 29.12.2007 Úvodem musím uvést, že kterou značku si vyberete je pouze na Vás a na mě je popsat nejasné, případně poradit. Nelze se tím ubránit dojmu, že nadržuji některé pile, značce. Je to zde o radách a rozumném uvažování. Proto co o pilách vím, to uvedu. Na... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS 350, PS 420, 29.12.2007 Pilu jsem si vypůjčil na zkoušku, takže vím hodně o pile, ale ceny jen asi cca. Ještě jsem si všiml upřesnění - na obě pily je možné dát 3/8 1,3mm, ale PS350 je od výrobce osazena už 3/8, PS420 je osazena 0,325 1,3mm,... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 28.12.2007 V podstatě oboje. U některých modelů jsem využil příležitosti při seřízení známým - to je stejně nejlepší zkusit pilu v plné zátěži, až se dokonale prohřeje celá skříň, tak byla příležitost natočit videa, škoda, že jsem to nedělal... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 28.12.2007 Pro představu jsem natočil řez MP Dolmar PS 420 0,325/1,3mm, 38cm lišta, suchý špalek dubu, teplota téměř -7°C, vlhkost vzduchu 99%, chtělo by to více zahřát motor, ale déle jsem to nevydržel, k tomu několik obslužných... celý příspěvek > |  | chirurgická pila - výběr, 24.12.2007 K tomuto bych dodal,že plastové kryty nejsou na závadu a mnohdy vydrží plast víc než kov - z pohledu nárazu a jeho absorpce ohnutím - nedojde k ulomení. Horší je to s plasty z hlediska tepelné stability - neměnnost tvaru. To ale na krytech většinou... celý příspěvek > |  | Zenoah Komatsu nebo Homelite, 24.12.2007 Asi jste v pozici, že potřebujete vědět více informací, tak usuzuji z uvedených dotazů, které jsou na delší vysvětlování a v mnohém bych se opakoval. Raději bych vše vysvětlil naráz např. přes email, ještě lépe tel.,který zjistíte po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|