Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr správné sekačky, 1.2.2008
No, já jsem to pochopil, že pán ať počítá s nižším výkonem než je udávaný, tak jako jestli chce těch 6 koní, tak ty že tam nejsou. Potom by u něho mohla nastat obava, že výkon chybí.  
Výběr správné sekačky, 1.2.2008 Obsahuje fotku
Podle Vašeho popisu jsem se díval na zmiňovanou sekačku a potom ještě motor. Podle mě to vypadá na SV, neboť motor nemá krytku pro seřizování ventilů na přední straně motoru. Na těchto krytkách bývá vyraženo OHC,OHV, nebo nic, ale jsou tam. Toto... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 31.1.2008
Ano ovšem různé typy Torxů jsou proto, že např. někde je  to třeba, jinde ne. Exponovaná místa a potřeba vyššího zabezpečení vyžaduje šroub se zajištěním proti povolení, jinde je třeba závit jen na části dříku, neboť po povolení je... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 30.1.2008
Jedná se o profi pily objemově podobné, ale motory jsou řešeny jinak. MS 260 má klasický  uzavřený 4 kanál a 2 pístní kroužky na odlehčeném pístu. Asi největší výhodou je mimo motor kompaktní řešení prostoru kolem řetězového kola a jeho... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 30.1.2008 Obsahuje fotku
Profesionální pila stejné konstrukce jako H346XP, liší se objemem motoru - vyšším 51,7ccm, ale nižším výkonem - 2,4kW. Je to dáno jinou technikou motoru. Nastavení možnosti průtoku olejového čerpadla, hořčíková skříň motoru - profi konstrukce - 2... celý příspěvek >
co soudíte o vari pony II/A, 29.1.2008
Já jsem si to opravdu přečetl:))), ale chtěl jsem zdůraznit, abyste si uvědomil, že v tomto by mohl být problém. Znám hodně lidí, kterým to nyní stačilo a více nepřipadalo v úvahu, potom uviděli další využití a možnosti a zjistili, že je škoda, že... celý příspěvek >
Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008
To by se dalo použít při konstatních otáčkách a stejně rychlém pohybu motorovou kosou - křovinořezem. Ale běžně dochází vlivem zátěže ke  značnému snížení otáček např. trojcípého nože  a pokud je pohyb materiálem je nezměněn,... celý příspěvek >
co soudíte o vari pony II/A, 29.1.2008
Toto jste si asi přečetl: www.vari.cz/detail-produktu/malotraktor-pony-ii-a.html . Z toho plyne, že malotraktor je hobby a je určen k méně náročné zátěži - tedy např. jestli očekáváte orbu v těžké půdě, nebo dopravu v těžkém terénu v lese, tak... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
Rozumím, tak to se omlouvám :)))
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
Nevím jak Vy, ale já jsem v tom poradit právě lidem,kteří mají s pilou málo zkušeností viděl hlavní smysl účasti na tomto fóru. Že se ptají na to,co Vám je třeba jasné je nemůžete odsuzovat,neboť jistě byla doba,kdy jste byl v jejich situaci.... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 26.1.2008
Ano, je to možné, díky stejné konstrukci - vzájemné zaměnitelnosti, nejen těchto dílů.
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 25.1.2008
Já jsem si zafixoval, jak jste uvedl šrouby bočního krytu, tím jsem si představil, že chcete pilu zkompletovat, tedy nasadit lištu a řetěz a nemůžete povolit matku na bočním krytu - někdo uvádí šrouby. Takže jeden ze 4  hvězdicových torx... celý příspěvek >
pila OM941 CX, 25.1.2008
Já takové reakce nemám moc rád, protože to Vám nepomůže. Doporučil bych se seznámit s návodem na obsluhu pily. Tam se m.j. dovíte, že máte řezat s ostrým řetězem, správně napnutým, řezná souprava musí být mazána olejem - dle prostředí, kde pilu... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 25.1.2008
K tomu prohlížení co kde je, po tomto Vašem vysvětlení mohu dodat, že jsem se s tak dotaženým šroubem uchycení lišty- tedy krytu na nové pile nesetkal a protože jsem toho povolil již dost, tak se mi to nechce věřit. Ovšem možné to je a Vy jste... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 24.1.2008
Jenom taková poznámka - Vy jste pilu zahltil palivem , nebo jste ji nemohl nastartovat? Mě toto už psalo i říkalo více lidí o svíčce, ale drtivá většina se na ni chtěla podívat ???  . Když to zjednoduším, ale srovnám s... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika