Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maximální zvedací síla 3300x610 (Nxm), 25.2.2008
Max. síla  hydrauliky je 3300 kg / 610 mm asi délka zdvihu.  Newton je základní jednotka síly. Jedná se o odvozenou jednotku soustavy SI, rozměr v základních jednotkách je kg.m.s−2. Síla 1 Newton je taková síla, která... celý příspěvek >
Kosačka, montáž ručného plynu, 25.2.2008
Sice jsme zabrousili do detailů, ale v důležitém se shodneme - pro tazatele - nikdo nedoporučuje zásah do plynu - tím měnit otáčky motoru, není to nutnost a naopak tímto zásahem by se nadělalo více škody, jak užitku a motor Kawasaki je... celý příspěvek >
Kosačka, montáž ručného plynu, 25.2.2008 Obsahuje fotku
S Vámi je to opravdu těžké. Popisoval jsem to obecněji, aby to bylo srozumitelné pro širší okruh uživatelů. Vy tedy na sekačce, která nemá ovládání plynu sečete snad na polohu - obecně provoz - to myslím pracovní otáčky, tedy z pohledu... celý příspěvek >
Souhlasím p. Ing a Alino, ještě bych doplnil k pohotovému postřehu, že se úměrně s otáčkami motoru zvyšuje/snižuje pojezdová rychlost, a tím i množství hmoty, kterou musí sekačka posekat - ale když je zapnutý pojezd. Pokud není,... celý příspěvek >
Předpokládám, že neodtrhujete teorii od praxe. Tedy jednoduše mě v dané chvíli nezajímá, kolik točí motor sekačky - to je problém výrobce, stejně je problém výrobce, že na tu naši sekačku nainstaloval volbu změny plynu želva/zajíc - asi to tam není... celý příspěvek >
Kosačka, montáž ručného plynu, 24.2.2008
Je jasné, že vyšší otáčky nože jsou v sečení lepší a v hustém porostu nutností. Ale já tuto možnost používám už na druhé sekačce a ta první jede dosud a třeba posečení před zimou, kdy je porost řídký zvládáme v pohodě na poloviční plyn. Když to... celý příspěvek >
Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008
Musíte počítat s pevností materiálů a nepoškodit něco. Známý má na Vari perfektní naviják, kterým stahuje velké stromy, ale musel vyztužit závěs a celkové uchycení a zajištění soupravy proti pohybu ke kmeni. Já používám jiný naviják na Multikáře... celý příspěvek >
Kosačka, montáž ručného plynu, 24.2.2008 Obsahuje fotku
Z návodu sekačky vybavené ovládáním otáček motoru želva/zajíc
Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008 Obsahuje fotku
O spálené spojce tady píšete Vy, já jsem ji od r. 1995 ani jednou nespálil.   Mě se zahrabal malotraktor s nákladem několikrát až po nápravu, ale spojka neproklouzla - vytáhl jsem se navijákem .  Pouze na rotavátoru, a... celý příspěvek >
Kosačka, montáž ručného plynu, 24.2.2008
Některé motory na sekačkách jsou vybaveny ovládáním plynu želva/zajíc. Některé ne. Obě varianty jsou možné. Výhodu má želva/zajíc - neboť někdy je možné sekat na nižší otáčky, protože je tráva řídká -hlavně nižší hlučnost, trochu... celý příspěvek >
Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008
Jestli píšete z vlastní zkušenosti, tak neumíte řadit, nebo nemáte plný plyn. To jsou hlavní příčiny spálení spojky - při nízkých otáčkách prokluzuje, stejně jako při velké zátěži - např. 2. rychl. stupeň a pokus o překonání velkého stoupání s... celý příspěvek >
Motorova pila Hecht 937, 24.2.2008
V tomto případě bych doporučil zvážit modely 939S, případně 941, které jsou výkonnější - výhoda při silnějším dřevu,nepatrně těžší,  ale cenově stejně přijatelné. Na Vaše využití a s ohledem na ohlasy majitelů pil Hecht budete spokojeni. Je... celý příspěvek >
Životnost dvoutaktního motoru, 2.2.2008 Obsahuje fotku
Pro zajímavost - měření vůle pístního kroužku ve válci, směrová značka - k výfuku pro správnou montáž pístu na klikovku. 
Diagnostika piestneho krúžku, 2.2.2008
Příznaky - nejjednodušší je nižší komprese, motor je jakoby líný při opakovaném přidání plynu, starty jsou na více pokusů, někdy je to téměř nemožné. Já jsem kompresi téměř neměřil, protože je jistější vidět stav a byl obyčejně důvod pro... celý příspěvek >
Začátečník - PS500, 1.2.2008
Je to otázka seřízení pily a po seřízení je to hodně lepší. Ovšem menší odpor klade 0,325, který se může na tuto pilu použít i s 1,3mm šířkou vodící drážky lišty - resp. vodícího článku, to bude velká změna. Pokud budete měnit na 0,325 řeznou... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika