|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008 Myčku už nechám na pokoji, pouze jsem to použil pro srovnání, ale ne pro pomlouvání. Toto bych řešil čistým 200 l sudem - plastovým, který po nahřátí na osprchování bohatě stačí. Těch 1000ltr je pro dětský tábor - možná jsem to trefil,... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCV160, 15.5.2008 Ano, od výměny prvního oleje - to je cca po 5 - 6 hodinách provozu. To je období, kdy se v motoru do sebe zabíhají součástky a dochází k rychlejšímu znehodnocení oleje otěrem a také jsou vyšší provozní teploty vyšším třením. Proto je vhodné... celý příspěvek > |  |
|  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008 Mám stejný názor, když jsme byli na školení o chemické ochraně rostlin, tak to dost připomínalo přípravu na pohyb v zamořeném prostředí - to je zase výraz z vojny. Kdybych se zeptal, jestli si mohu jednu nádobu od těchto jedů - myslím chem.... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCV160, 15.5.2008  Já bych se držel, resp. dodržuji toto - dle návodu motorů Honda GXV,GCV 160/190 : ...pouze nedávám do válce polévkovou lžíci oleje pro ochranu, ale používám do oleje spec. přípravek, který nejen toto řeší. Benzín vždy vyjedu, někdy... celý příspěvek > |  | Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 Ještě jsem zapoměl - vložka válce v tomto motoru není - spec. povrchová úprava - křemík + hliník - nosná plocha(hmotnost, výroba) , tato plocha tedy nekoroduje, možná nějaká oxidace, ale to je mimo problém, píst je z tvrdšího materiálu, než... celý příspěvek > |  | Motor Honda GCV160, 15.5.2008 Když máte olej v sekačce, tak degraduje stejně, jako ve flašce. Přece je to celé uzavřené v motoru a i nádoba není naplněná po okraj, nehledě k větším balením a rozlévaným olejům. Podle mých zkušeností je vhodnější opotřebený olej vyměnit v... celý příspěvek > |  | Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 Já nestraším, ale ani nevidím do motoru a nevěděl jsem kde to bylo skladované. Je to v teoretické rovině a vždy je lepší vědět víc, než si vyčítat, že to jsem mohl, nebo neměl. I dotaz byl tímto směrem zaměřen. |  | Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 Konkrétně tento model jsem neměl do šroubku demontovaný, ale nejedná se pouze o nebezpečí koroze válce, ale ložiska, pístní kroužky, čepy, pojistky atd. Koroze může např. způsobit přidření ložiska, resp. jeho nevratné poškození. Proto je na místě... celý příspěvek > |  | Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 Nakapání oleje do válce - resp. stříknutí olejového filmu proti korozi dílů, bych viděl smysluplné při dlouhodobém odstavení, nebo ve velmi vlhkých podmínkách - např. rybáři obsíkají rybníky, a potom uskladní takový stroj v nějakém skladě u... celý příspěvek > |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 14.5.2008 Beru Váš názor, ale já bych to na užitkovou vodu nepoužil. Ovšem o mě se nejedná a rozhodnout se musí tazatel. |  |
|  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 14.5.2008 Je tam uvedeno:...obaly znovu NEpoužívejte... To jen pro vysvětlení mého názoru - v případě užitkové vody nemám ze svého pohledu dále co řešit. |  | Tecumseh Centura 60 OHV - volnobeh, 13.5.2008 Toto je problém obecně. Vám se zdály otáčky moc vysoké - zdály??? Teď se Vám zdají moc nízké. Ale je škoda, že se Vám nezdálo, že do toho nemáte zasahovat, a když už, tak se nejprve ptám a potom se podle rad zařídím. Rozhodně bych to vrátil do... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 290U vs. Husquarna 323R, 13.5.2008 Včera jsem se setkal s p., který zde také píše svoje postřehy a zkušenosti. Nebývá to často, ale o to je příjemnější, když poznáte někoho, kdo je doposud pro Vás někdo neznámý. Zkoušeli jsme pily, a také shodou okolností oba máme křovinořezy MS 260U,... celý příspěvek > |  | seřízení Oleo mac 942, 11.5.2008 Nastavení - pokud je to nutné, lze provést i bez znalosti počtu otáček základního nastavení - t.j. nastavení ze kterého se vychází při nastavení karburátoru. Je to většinou L 1 a H 1, ale není to pravidlo, zejména u posledních modelů pil, kde je to... celý příspěvek > |  | Pomůže někdo z výběrem motoru, 11.5.2008 Moje zkušenost - Honda je o něco dražší, ale odpovídá to kvalitě provedení i užitným vlastnostem - výkon, spotřeba, hlučnost, kultivovaný chod. Pokud váháte ve výběru, tak asi o Hondě uvažujete a akceptujete i vyšší cenu. Jsou to jedny z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|