Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar 115i, 9.7.2008
Zdravím, tak co je u Stihlu MS260 z hlediska povedeného modelu, to je i když z pohledu vývoje starší, přesto velmi úspěšná D115i u Dolmaru. První modely se začaly cca v r. 1986 prodávat - tehdy SD115 a výkon tehdy 2,6kW. Rozdíl je... celý příspěvek >
H 323 R, 9.7.2008
Už mám hřídel, ale objímka nedošla, bude asi za 14 dnů v dalším zboží. 
Benzinový vyžínač, 8.7.2008
Asi bych nevolil v případě teras a složitějšího manévrování U rokojeť, ta je vhodná na plochy, kde vzpřímeně sečete, bez komplikací v manévrování a máte dost prostoru. Výkon stačí 1 kW, nebo kolem této hodnoty a antivibrační systém. To je takový... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar PM 4855 SA Pro, 7.7.2008
Velmi kvalitní stroj, motor Honda GCV 160, hliníkové šasi, antivibrační systém, pro velké plochy. Systém 4 voleb sečení. Označení pro - pro velmi intenzívní využití. Samozřejmostí jsou kuličková ložiska, systém pro rychlé čištění a další vychytávky.... celý příspěvek >
H 323 R, 7.7.2008
Zapoměl jsem ještě poděkovat za toto: ...T4 K14 vs TZ4 K14 bunny - xxx.xxx.176.50 (189), 7.1.2008 0:24 no asi to bude jeden z mojich poslednych prispevkov tu... na zaciatku som si myslel, ze to len Cesi sa pustili do mna, do Slovaka, pretoze som... celý příspěvek >
H 323 R, 7.7.2008
Bunny nesnažte se už po několikáté sobě, nebo někomu jinému něco nalhávat. Já to píšu tak, jak to myslím a nejsem podrážděný, nebo co jste jinde ještě psal. Pouze jsem Vám napsal, že ty Vaše spekulace vůči mě nejsou pravdivé, jsou to pouze Vaše... celý příspěvek >
voda v bazénu, 7.7.2008
My máme stále nastavený plovák na 1/2 otevření. Nevím, jak to máte Vy a jaký máte objem vody, ale šokové chlórové aplikace se rychle vyrovnají - ustálí, neboť hlavní důvod je rychle zakročit - rázově silně dezinfikovat - proti zhoršování kvality... celý příspěvek >
H 323 R, 7.7.2008
Tu ulomenou objímku momentálně nemám, nechal jsem ji v servisu i s katalogem ND, kde jsem ukázal, co potřebuji. Mám ohnutou hřídel a zbytek křovinořezu.  
voda v bazénu, 7.7.2008
S tím chlórem je to složitější - dovolím si vložit pro vlastní usnadnění toto vysvětlení: ...V poslední době nemá chlor jako desinfekční látka v bazénové technologii mezi širokou veřejností příliš dobré jméno. Média informují o možném... celý příspěvek >
H 323 R, 7.7.2008
Ty narážky přesně odpovídají autorovi, ale je to trefa mimo, neboť já jsem pouze vyfotil, co mám na ponku, kolikrát to ještě chcete vyfotit, a z jaké strany???Nic špatného jsem tím nesledoval, pouze jsem chtěl upozornit majitele, aby... celý příspěvek >
voda v bazénu, 7.7.2008
Zdravím, tak po napuštění vody ověřte hodnotu pH, případně upravte - vyšší pH způsobuje vyšší účinnost Chlóru a lépe to zabírá na řasy. Jakýkoliv práškový přípravek je vhodné rozpustit za stálého míchání v nějaké nádobě - plastové,... celý příspěvek >
voda v bazénu, 6.7.2008
Nechal bych zapnutou filtraci, vločkovač způsobí vysrážení - shluknutí malých částic na větší - i když asi u Vás nebylo co vločkovat -, které již filtr zachytí, obsah chlóru se postupně ve vodě snižuje. PH je asi nyní ve špatné... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 6.7.2008
Tak podle plochy bych výkon neměnil. Seču cca stejnou plochu - výkon 0,8kW, vše strunou a nemám potřebu vyššího výkonu. Opět zdůrazním U rukojeť, kterou v případě nutnosti posečete i malé nepřístupné místo - vyháknete stroj z popruhů a držíte jej... celý příspěvek >
voda v bazénu, 6.7.2008
Podle mého názoru jsou 2 zásadní chyby - použití různé chemie rychle po sobě bez ponechání působení jednotlivých přípravků, v podstatě stačilo po napuštění vody použír chlór šok, potom na udržení stavu použít do plováku vícesložkovou... celý příspěvek >
Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 6.7.2008
Úvodem je nutno uvést, že MS260 je resp. byla jedna z nejlepších pil ve své kategorii. W - v podstatě nemusíte mít, ale i toto vyhřívání může využít amatér. Někdy také dělám dřevo v zimě, nebo mám mokré ruce a je to příjemné, když... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika