Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 25.2.2009
no, ale když tedy namrzne, tak asi stálezelená nebude, že? mám ji doma.
Primule - jak na ně?, 24.2.2009
Já naopak udržuji substrát tak vlhký, mokrý j, ak jsem jej koupila v obchodě.  Primule kvetou co to dá a listy nezasychají.  Mnoho zdaru. j.
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 23.2.2009
Dovolím si Vás upozornit, že stálezelený určitě není Lonicera Henrey, mám jej doma.
Listnaté stromy, 19.2.2009
Hodně zajímavý názor, jen pro upřesnění :období se určuje jako období vegetačního klidu a aby to nebylo jednoduché toto období závisí na přírodní oblasti a dokonce na to máme lidi, kteří je určují a mohou laikovi zkomplikovat život, když se nestrefí... celý příspěvek >
Krmna repa, 5.2.2009
Nevím sice přesně proč, ale zdá se mi, že ten králičí hnuj obsahuje nějaký prvek v nějakém množství, který na rozdíl od kravského nemá řepa ráda.   a po bramborech,???
Kdy přesadit rychlené cibuloviny a ostatní vzimě prodávane rostliny (brambořík, primule atd.), 5.2.2009
Vaše otázka je dosti obsáhlá a každý druh v ní pojmenovaný potřebuje něco jiného.  Jen tak prní poznatek: primule musí odkvést, nesmí Vám zaschnout v interiéru nikoliv na zahradě, nesmí uhnít a po té na jaře, kdy mají růstu schopné lístky, se... celý příspěvek >
Lukon Glads, 5.2.2009
Ráda bych viděla objednavatele v roli zahradníka, u kterého si zákazník objednává trvalky v lednu a počítá s tím, že je dostane za měsíc nebo nejlépe ihned. Repektování jistých přírodních zákonitostí je hodně důležité. JITA
Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 28.1.2009
Vojtěška není typickou plodinou prozelené hnojení, kromě jiného vás přijde její semeno pěkně draho   a je to dvouletá pícnina. Pro zelené hnojení bych optimálně vysel hrách polní(pelušku). Oves není vhodný. Nedá do půdy žádný... celý příspěvek >
Prosím o radu s oleandrem, 22.1.2009
Dobrý den, nevím, co by to mohlo být za chorobu, ale nic nezkazíte, když počkáte na jaro, ostříháte zbylé stonky , měl by znovu vyrašit zdravé listy,   JITA
sázení vánočního stromu, 19.1.2009
Dobrý den, paní Jindrová, jak Vám roste stromek po vánocích? Mám to zkusit?
Prořezávání borovic, 16.1.2009
Milá paní Sofie, pokaždé, když se zde píše o tom, že souseduv strom je na mem pozemku j, e mi líto a připadá mi sobecké a krátkozraké zbavovat se vzrostlé zeleně, kterou jsem já osobně nesázela a naopak bych z ní mohla mít užitek. Může se Vám stát,... celý příspěvek >
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 16.1.2009
Nechápu, proč se navážite do mé odpovědi, která byla stručna, věcná a správná.  Ironická se může zdát vzhledem k naivnímu dotazu jen někomu...
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009
No asi po té, co pominou mrazy. že?
Projekt na zahradu - kolik stojí?, 15.1.2009
Vážený pane, určitě vam architekt nebo projektant(ten asi ochotněji) poradí, nicméně problematika je hodně složitá.  Zahradní architekt je uplně jiná kategorie tvoření a vzniku zahrady než zahradn íprojektant.   Věřte, že pokud Vy... celý příspěvek >
strom pro zahradni sezeni, 29.12.2008
milý pane Lado.  tak to vidíte a já jsem se vždy učila, že smuteční vrba je   TRISTIS a tortuosa je tzv. kroucená   no,   a myslím, že to je tak správně, Nicméně zahrádkářům je asi jedno o jaký název se jedná, jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika