|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 25.2.2009 no, ale když tedy namrzne, tak asi stálezelená nebude, že? mám ji doma. |  | Primule - jak na ně?, 24.2.2009 Já naopak udržuji substrát tak vlhký, mokrý j, ak jsem jej koupila v obchodě. Primule kvetou co to dá a listy nezasychají. Mnoho zdaru. j. |  |
|  | Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 23.2.2009 Dovolím si Vás upozornit, že stálezelený určitě není Lonicera Henrey, mám jej doma. |  | Listnaté stromy, 19.2.2009 Hodně zajímavý názor, jen pro upřesnění :období se určuje jako období vegetačního klidu a aby to nebylo jednoduché toto období závisí na přírodní oblasti a dokonce na to máme lidi, kteří je určují a mohou laikovi zkomplikovat život, když se nestrefí... celý příspěvek > |  | Krmna repa, 5.2.2009 Nevím sice přesně proč, ale zdá se mi, že ten králičí hnuj obsahuje nějaký prvek v nějakém množství, který na rozdíl od kravského nemá řepa ráda.
a po bramborech,??? |  | Kdy přesadit rychlené cibuloviny a ostatní vzimě prodávane rostliny (brambořík, primule atd.), 5.2.2009 Vaše otázka je dosti obsáhlá a každý druh v ní pojmenovaný potřebuje něco jiného. Jen tak prní poznatek: primule musí odkvést, nesmí Vám zaschnout v interiéru nikoliv na zahradě, nesmí uhnít a po té na jaře, kdy mají růstu schopné lístky, se... celý příspěvek > |  | Lukon Glads, 5.2.2009 Ráda bych viděla objednavatele v roli zahradníka, u kterého si zákazník objednává trvalky v lednu a počítá s tím, že je dostane za měsíc nebo nejlépe ihned. Repektování jistých přírodních zákonitostí je hodně důležité. JITA |  | Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 28.1.2009 Vojtěška není typickou plodinou prozelené hnojení, kromě jiného vás přijde její semeno pěkně draho a je to dvouletá pícnina.
Pro zelené hnojení bych optimálně vysel hrách polní(pelušku). Oves není vhodný. Nedá do půdy žádný... celý příspěvek > |  | Prosím o radu s oleandrem, 22.1.2009 Dobrý den, nevím, co by to mohlo být za chorobu, ale nic nezkazíte, když počkáte na jaro, ostříháte zbylé stonky , měl by znovu vyrašit zdravé listy, JITA |  | sázení vánočního stromu, 19.1.2009 Dobrý den, paní Jindrová, jak Vám roste stromek po vánocích? Mám to zkusit? |  |
|  | Prořezávání borovic, 16.1.2009 Milá paní Sofie,
pokaždé, když se zde píše o tom, že souseduv strom je na mem pozemku j, e mi líto a připadá mi sobecké a krátkozraké zbavovat se vzrostlé zeleně, kterou jsem já osobně nesázela a naopak bych z ní mohla mít užitek. Může se Vám stát,... celý příspěvek > |  | Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 16.1.2009 Nechápu, proč se navážite do mé odpovědi, která byla stručna, věcná a správná. Ironická se může zdát vzhledem k naivnímu dotazu jen někomu... |  | Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009 No asi po té, co pominou mrazy. že? |  | Projekt na zahradu - kolik stojí?, 15.1.2009 Vážený pane, určitě vam architekt nebo projektant(ten asi ochotněji) poradí, nicméně problematika je hodně složitá. Zahradní architekt je uplně jiná kategorie tvoření a vzniku zahrady než zahradn íprojektant. Věřte, že pokud Vy... celý příspěvek > |  | strom pro zahradni sezeni, 29.12.2008 milý pane Lado. tak to vidíte a já jsem se vždy učila, že smuteční vrba je TRISTIS a tortuosa je tzv. kroucená no, a myslím, že to je tak správně, Nicméně zahrádkářům je asi jedno o jaký název se jedná, jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|