Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se starat o cypřišek leylandův?, 12.6.2009
česky hezky: cypřišovec Leylanduv
Václavky na zahradě, 10.6.2009
Muj nazor:  poláci jako zdatní obchodníci prodají časem snad i Svuj Bělověžšký prales.  Jen té rašeliny, co námsem dovezou v pytlích a ani se neví, jakou kvalitu draze kupujeme.Skoda peněz.
Hortenzie, 5.6.2009
Nerozkvete, ostříhala jste jí poupata.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 5.6.2009
Můžete prosím napsat jak se Vam daří vypěstovat macešky a bacopu?  Já zatím to neumím.Děkuji
Rozchodník, 4.6.2009
Názor: mechanická likvidace fungujea že by se nenašel HBC na jeho likvidaci?   Pravda, budete mít také po trávníku.
Rozarium anglickych ruzi, 3.6.2009
Milá honye, jak tak čtu příspěvky, je vám snad jasné, že váhat budete stále pořád a o všem, to je podstata tvorby a tvůrčího procesu. Pokud máte jen omezený čas (dva roky), neumím si představit, jakým úsilím budete muset projít, abyste si splnila... celý příspěvek >
Skalka ve svahu, 3.6.2009
Pardon, ale co na to odborník nějaký opravdový skalkář?,
Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 3.6.2009
Máte možná pravdu, nicméně porost na sloupu je zezákona nepřípustný. není podstatné komu patří, ale jde o bezpečnost, vím o čem mluvím.
Dolmar MS 4010, 3.6.2009
Děkuji za vyčerpávající odpověď.  Podívám se na stav svíčky, tlumiče a výfukového kanálu.  Venca
Částečně zděná pergola, 3.6.2009
Milá paní, zděná pergola bude asi stát na volném prostoru mimo stavbu domu, že. Pak hledejte "altán" a nikoli "pergolu".
Rozarium anglickych ruzi, 2.6.2009
upřímně? obdivuji odvahu i Váš plán, držím palce a hodně sil.  Máte-li za sebou již jednu nebo podobnou založenou zahradu, víte, co vás čeka. Pokud ne, i tak hodně zdraru a zdraví. JITA
Sousedka klepna, 2.6.2009
Zajímavá diskuse, ale stále mi není jasné, co byste té sousedce řekli? že si má jako jít okopávat jinam?  a co by odpověděla ona?  že vám není nic do toho, kde si okopává. anebo, ať vás neodposlouchává?   ha, ha, nedejte se... celý příspěvek >
Dolmar MS 4010, 2.6.2009
Dostal jsem na používání tento křovinořez, byl několik roků provozován s různými oleji - byl služební, můžu do něj dávat červený olej Dolmar? Nehrozí uvolnění karbonů? Nikdo už neví na jaké oleje byl provozován. Zatím jede perfektně.... celý příspěvek >
Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009
Jaká je pod nimi půda?
Přestavba MF70 na čtyřtakr, 28.5.2009
Co se mazání týče, tak jsem měl namysli zdali je s čerpadlem a filtrem nebo "obič". Jde o to, že ku příkladu MFka s TONem při pojezdu je hodně zakloněná a když k tomu připočtu svah, tak by to mohlo špatně dopadnout. Prošel jsem anglickou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika