|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se starat o cypřišek leylandův?, 12.6.2009 česky hezky: cypřišovec Leylanduv |  | Václavky na zahradě, 10.6.2009 Muj nazor: poláci jako zdatní obchodníci prodají časem snad i Svuj Bělověžšký prales. Jen té rašeliny, co námsem dovezou v pytlích a ani se neví, jakou kvalitu draze kupujeme.Skoda peněz. |  |
|  | Hortenzie, 5.6.2009 Nerozkvete, ostříhala jste jí poupata. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 5.6.2009 Můžete prosím napsat jak se Vam daří vypěstovat macešky a bacopu? Já zatím to neumím.Děkuji |  | Rozchodník, 4.6.2009 Názor: mechanická likvidace fungujea že by se nenašel HBC na jeho likvidaci? Pravda, budete mít také po trávníku. |  | Rozarium anglickych ruzi, 3.6.2009 Milá honye,
jak tak čtu příspěvky, je vám snad jasné, že váhat budete stále pořád a o všem, to je podstata tvorby a tvůrčího procesu. Pokud máte jen omezený čas (dva roky), neumím si představit, jakým úsilím budete muset projít, abyste si splnila... celý příspěvek > |  | Skalka ve svahu, 3.6.2009 Pardon, ale co na to odborník nějaký opravdový skalkář?, |  | Jaká rostlina na dřevěný el. sloup?, 3.6.2009 Máte možná pravdu, nicméně porost na sloupu je zezákona nepřípustný. není podstatné komu patří, ale jde o bezpečnost, vím o čem mluvím. |  | Dolmar MS 4010, 3.6.2009 Děkuji za vyčerpávající odpověď. Podívám se na stav svíčky, tlumiče a výfukového kanálu. Venca |  | Částečně zděná pergola, 3.6.2009 Milá paní, zděná pergola bude asi stát na volném prostoru mimo stavbu domu, že. Pak hledejte "altán" a nikoli "pergolu". |  |
|  | Rozarium anglickych ruzi, 2.6.2009 upřímně? obdivuji odvahu i Váš plán, držím palce a hodně sil. Máte-li za sebou již jednu nebo podobnou založenou zahradu, víte, co vás čeka. Pokud ne, i tak hodně zdraru a zdraví. JITA |  | Sousedka klepna, 2.6.2009 Zajímavá diskuse, ale stále mi není jasné, co byste té sousedce řekli? že si má jako jít okopávat jinam? a co by odpověděla ona? že vám není nic do toho, kde si okopává.
anebo, ať vás neodposlouchává? ha, ha, nedejte se... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 4010, 2.6.2009 Dostal jsem na používání tento křovinořez, byl několik roků provozován s různými oleji - byl služební, můžu do něj dávat červený olej Dolmar? Nehrozí uvolnění karbonů? Nikdo už neví na jaké oleje byl provozován. Zatím jede perfektně.... celý příspěvek > |  | Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009 Jaká je pod nimi půda? |  | Přestavba MF70 na čtyřtakr, 28.5.2009 Co se mazání týče, tak jsem měl namysli zdali je s čerpadlem a filtrem nebo "obič". Jde o to, že ku příkladu MFka s TONem při pojezdu je hodně zakloněná a když k tomu připočtu svah, tak by to mohlo špatně dopadnout.
Prošel jsem anglickou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|