Příspěvky uživatele - 60.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik proti Oidiu přípravkem Topaz 100ec, 21.7.2013
Prosím o radu. Manžel se chystá stříkat révu proti Oidiu přípravkem Topaz 100ec. Révy má na zelinářské zahradě. Za jak dlouho po postřiku je možné konzumovat okurky, rajčata a papriky, které mohou být zasaženy postřikem. Děkuji za brzkou... celý příspěvek >
Co s omrzlým rododendronem?, 8.4.2010
Po letošní dlouhé zimě rododenron nevykvete-má zřejmě omrslé konce a suché květy. Mám ho ostříhat, anebo počkat až někde obrazí obrazí.Helena
Bofix v trávníku a děti, 2.9.2009
Poradí mi někdo, za jak dlouho po ošetření trávníku Bofixem si mohou malé děti na trávníku hrát.Děkuji Hana
Rozdíl mezi Dominátorem a Roundopem, 2.9.2009
Prosím o vysvětlení jaký je rozdíl mezi Dominátorem a Roundopem, kromě ceny. Vladimír
Svlačec rolní v trávníku, 2.9.2009
Poraďte mi prosím, jak a čím odstranit svlačec z nově založeného trávníku Děkuji Helena
Pěstování mišpule, 3.5.2009
Prosím o radu.Mám mišpuli druhý rok a začala kvést. Na každém konci letorostu má jeden krásný květ-i na terminálu.Mám ho odstranit nebo nechat? Helena
Jabloň Rosana na podnoži A2, 10.11.2008
Ještě by nás zajímalo - jakých rozměrů může Rosana na podnoži A2 dosáhnout dejme tomu za 15 let budeli mít založenou korunu v 1,6m?
Jabloň Rosana na podnoži A2, 9.11.2008
Mockrát děkuji za radu. Zajímalo by mě, jestliže nejnižší větvička na korunce bude např.160cm, tak jestli kmen bude růst už jen do šířky, anebo kmen ještě povyroste.Děkuji předem za odpověď.
Jabloň Rosana na podnoži A2, 8.11.2008
Zakoupili jsme jabloň Rosana na podnoži A2 ve tvaru špičák, protože se zapěstovanou korunkou již neměli.Poraďte prosím jak na jaře korunku zapěstovat. Chtěli by jsme výšku kmene asi 160cm.
Nové jabloně, jaké?, 3.11.2008
Pane Zavřele, uvádíte podnož A2.Hodí se k ní odrůdy Rosana, Aneta,Rubinola, Melodie,Angold, Šampion a Florina?Ráda bych si pořídila jabloň polokmen pod kterou bych mohla projít a ne se plížit, dosahující v dospělosti výšky asi 5m. Má na velikost... celý příspěvek >
Která zimní jabloň nepotřebuje chemii, 27.10.2008
Poraďte mi prosím dobrou odrůdu zimní jabloně, která je vhodná na polokmenu a kterou nemusím chemicky ošetřovat
Shorakvět nebo-li šuškarda, 6.10.2008
Zasadila jsem šuškardy letos poprvé a byla jsem z nich nadšená.Po odkvětu jsem je odstřihla asi 20cm nad zemí.Je tosprávně, nebo měly dozrát? Co s nimi na pozdim. Uschnou stvoly a odpadnou nebo se zastřihnou u země? Děkuji za radu.
Solanum jasminoides, 4.10.2008
Je možné množit řízky lilek jasminovitý ještě teď v říjnu? Jaké je třeba vytvořit pro tuto dobu podmínky.V létě se mi to dařilo.
Cibulky lilie - na zimu ven?, 4.10.2008
Na jaře jsem zasadila nízké lilie do nádoby. Vzhledem k tomu, že jsem později usoudila, že nádoba je pro lilie nízká, rozhodla jsem se je na podzim vyndat. Nyní po zaschnutí stonků jsem je z nádoby vyndala a byla jsem překvapena, že nad každou cibulí... celý příspěvek >
Schisandra, 3.10.2008
Prosím o radu.Koupila jsem v létě u Starkla sazenici schizandry.Byla poměrně malá a tak jsem ji přesadila a nechala zatím v květináči a teď se bojím ji vysadit, aby nezmrzla.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika