Příspěvky uživatele - 75.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stagnace Kamčatské borůvky, 8.11.2008
Nedalo mi to a pár věcí jsem vyhledala. Zimolezů je přes 60 druhů, Kamčatský-lidově kamčatská borůvka-patří mezi jedlé, pochází v východní Sibiře, poloostrov Kamčatka, roste jako podrostová dřevina na pasekách, rašeliništích, světlých hájích,... celý příspěvek >
Mám zkušenost pouze s velkoplodými borůvkami-několikaletou. Zimolez mám nově a vím, že vyžaduje výživnou půdu a dost vláhy. Jak už jsem uvedla, nemá být tak náročný jako kanadské borůvky-ty dozrávají v červenci-září. Ale ani ty mi po několika letech... celý příspěvek >
Masivní otvor ve větvi, 8.11.2008
Zřejmě je to starší ořešák, že? Můžu Vám pouze sdělit, že máme rovněž letitý strom a o nějaký ten otvor nouze není. Důležité je, aby dovnitř nezatékalo. Jinak podobné větve s velkým otvorem neošetřujeme, ale podle stavu konkrétní větve buď odstraníme... celý příspěvek >
neplodící ořešák, 8.11.2008
Dobrý den, Micuko. Už jsem ochutnala "Vaše" čatní-dobré a velice zvláštní, nasládlé a pikantní. Od noci zde leje, kytky mám pořád venku, cibuloviny pro změnu doma :=((, tak ještě jednu dávku z těch zelených rajčat vytvořím-švestky jsem... celý příspěvek >
Fajn Rony, podlouhlé plody, zrání v květnu, česky -zimolez kamčatský. Jak bylo psáno přede mnou, doporučuje se, mít 2 odrůdy stejného druhu. Sama jsem zimolez kupovala a to Altaj a Amur, kvůli lepšímu opylení. M.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika