Příspěvky uživatele - 222.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009
Děkuji moc včem za rady a názory. Jsem ráda, že mám informace od zkušenějších... :) Hezký večer všem Jana
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 15.1.2009
Upřímně děkuji za upřímnou odpověď. Spíš jsem čekala radu, jestli má cenu truhlíky např. přemístit do sklepa a urychlit tím kvetení apod... no díky
Tulipány v truhlíku - kdy ven?, 13.1.2009
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila, kdy byste mi doporučili vyjmout truhlíky s tulipány ven? Dle rad, jsem tulipány zasazené v truhlíku na podzim zakopala do země a před mrazem chráním chvojím... Kdy myslíte, že je možné truhlíky vyndat.... celý příspěvek >
Založení trávníku, 8.11.2008
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila jako úplný laik. Na jaře se chystáme založit nový trávník u naší novostavby. Nyní probíhala úprava terénu - s odvozem staré země a stavebního odpadu. Pro konečnou úpravu počítáme ješě s navezením kvalitní... celý příspěvek >
co mám s orchidejí, 18.10.2008
Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila. Vlastním 4 dospělé Pha., které mi v průběhu roka 2x kvetly. Teď mám ovšem z každé dopělé rostliny 1 novou (keik?). čím to? Radši bych, aby mi nasazovaly na květ... starám se o ně myslím dobře - rosím,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika