|
Příspěvky uživatele - 87.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tak i já se pochlubím, 7.11.2008  Tak to jsou moje zlatíčka - loni vysázené růže.
Pavlína |  | Základní růžová literatura, 7.11.2008 Nevím, co všechno se dá sehnat v hnihkupectvích, já jsem hledala na internetu a našla jsem o růžích 6 knížek, stačí si jen vybrat.
Nechala jseem si poslat čtyři z nich, a všechny jsou výborné. Co se týče rad s pěstováním a množením růží, tak snad... celý příspěvek > |  |
|  | Růže Landora, 7.11.2008 Nevzpomínám si přesně, který rok jsem tuhle růži koupila, ale nemohlo to být dřív než 2002, a později než 2003. Synek ještě v té době nebyl na světě a teď mu je skoro 5 let. Koupila jsem jí v Obi - jako svou první růži (nepočítaje tu červenou... celý příspěvek > |  | Modrá růže, 7.11.2008 Nevím, nevím,
mně ta modrá barva k růži prostě nejde, dokonce ani ta lila. |  | Růže Landora, 7.11.2008 Zdravím Lili,
tak to Vám opravdu gratuluji k takovým znalostem. Takhle daleko se já nikdy nedostanu.
Pavlína |  | Modrá růže, 6.11.2008 Milovníci růží a růžaři,
co říkáte na zprávu o vyšlechtění modré růže???
Cituji z tisku: "...genetici, pracující pro japonskou společnost Suntory se po 13 letech výzkumu konečně dočkali úspěchu. Vyšlechtili první skutečně modrou růži!... celý příspěvek > |  | Růže Landora, 6.11.2008 Děkuji paní Lili,
koukla jsem se na obrázky na helpmefind a je to trefa do černého. Ještě jednou moc děkuji a připravuji pro Vás další pátrací akci, jen co seženu fotky. Mimochodem velice obdivuji Vaší snahu a hlavně ochotu každému pomoci a... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - jméno?, 6.11.2008 Milá paní Lili,
děkuji za odpověď. Také jsem "Paul´s Scarlet Climber" měla jako tajný tip, nebo také již zmíněný "Flammentanz". Stále nevím, která z těchto 2 růží to opravdu je. Budu muset začátkem léta navštívit... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže - jméno?, 31.10.2008  Ještě jednou zdravím milovníky růží a prosím o pomoc. Nevíte někdo, co by to mohlo být za růži?
Růže je asi 6 let stará, zakoupená beze jména jako pnoucí červená. Její výška v současné době (r. 2008) dosahuje cca 4 m, ale poměrně dost ji... celý příspěvek > |  | Růže Landora, 31.10.2008  Zdravím všechny milovníky růží a zvláště pak paní Lili (na tu sázím),
poraďte, prosím co je to za růži.
Koupila jsem jí asi před 6-ti lety pod jménem "Landora" - ale nějak se mi to nezdá - Landora by měla být čistě žlutá (podle různých nalezených... celý příspěvek > |  |
|  | Podnože pro růže, 30.10.2008 Zdravím všechny nadšence a milovníky růží,
poradí mi, prosím, někdo, kde bych sehnala podnože pro očkování růží? Nebo se vypěstují ze semínek? A jakou podnož zvolit?
Jsem v tomto úplný začátečník, ale po přečtení příspěvků bych začátkem příštího... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|