Příspěvky uživatele - 87.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tak i já se pochlubím, 7.11.2008 Obsahuje fotku
Tak to jsou moje zlatíčka - loni vysázené růže. Pavlína
Základní růžová literatura, 7.11.2008
Nevím, co všechno se dá sehnat v hnihkupectvích, já jsem hledala na internetu a našla jsem o růžích 6 knížek, stačí si jen vybrat. Nechala jseem si poslat čtyři z nich, a všechny jsou výborné. Co se týče rad s pěstováním a množením růží, tak snad... celý příspěvek >
Růže Landora, 7.11.2008
Nevzpomínám si přesně, který rok jsem tuhle růži koupila, ale nemohlo to být dřív než 2002, a později než 2003. Synek ještě v té době nebyl na světě a teď mu je skoro 5 let. Koupila jsem jí v Obi - jako svou první růži (nepočítaje tu červenou... celý příspěvek >
Modrá růže, 7.11.2008
Nevím, nevím, mně ta modrá barva k růži prostě nejde, dokonce ani ta lila.
Růže Landora, 7.11.2008
Zdravím Lili, tak to Vám opravdu gratuluji k takovým znalostem. Takhle daleko se já nikdy nedostanu. Pavlína
Modrá růže, 6.11.2008
Milovníci růží a růžaři, co říkáte na zprávu o vyšlechtění modré růže??? Cituji z tisku:  "...genetici, pracující pro japonskou společnost Suntory se po 13 letech výzkumu konečně dočkali úspěchu. Vyšlechtili první skutečně modrou růži!... celý příspěvek >
Růže Landora, 6.11.2008
Děkuji paní Lili, koukla jsem se na obrázky na helpmefind a je to trefa do černého.  Ještě jednou moc děkuji a připravuji pro Vás další pátrací akci, jen co seženu fotky. Mimochodem velice obdivuji Vaší snahu a hlavně ochotu každému pomoci a... celý příspěvek >
Pnoucí růže - jméno?, 6.11.2008
Milá paní Lili, děkuji za odpověď. Také jsem "Paul´s Scarlet Climber" měla jako tajný tip, nebo také již zmíněný "Flammentanz". Stále nevím, která z těchto 2 růží to opravdu je. Budu muset začátkem léta navštívit... celý příspěvek >
Pnoucí růže - jméno?, 31.10.2008 Obsahuje fotku
Ještě jednou zdravím milovníky růží a prosím o pomoc. Nevíte někdo, co by to mohlo být za růži? Růže je asi 6 let stará, zakoupená beze jména jako pnoucí červená. Její výška v současné době (r. 2008) dosahuje cca 4 m, ale poměrně dost ji... celý příspěvek >
Růže Landora, 31.10.2008 Obsahuje fotku
Zdravím všechny milovníky růží a zvláště pak paní Lili (na tu sázím), poraďte, prosím co je to za růži. Koupila jsem jí asi před 6-ti lety pod jménem "Landora" - ale nějak se mi to nezdá - Landora by měla být čistě žlutá (podle různých nalezených... celý příspěvek >
Podnože pro růže, 30.10.2008
Zdravím všechny nadšence a milovníky růží, poradí mi, prosím, někdo, kde bych sehnala podnože pro očkování růží? Nebo se vypěstují ze semínek? A jakou podnož zvolit? Jsem v tomto úplný začátečník, ale po přečtení příspěvků bych začátkem příštího... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika