|
Příspěvky uživatele - 71.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak sadit dýně, 7.11.2008 Láďo, pokud jste to nečetl, mrkněte se, kolik lidí letos pěstovalo melouny-a úspěšně-venku na záhonu. Paráda. Jen jsem to zkoušela, ale budu pokračovat. Dobrou noc. M.R. |  | Jak sadit dýně, 7.11.2008 Ještě k melounům. Letos jsem je zkoušela první rok. Oproti semenům výše uvedených klíčily dost dlouho-cca 14 dnů. Pozdě jsem vysazovala sazenice a melounky dosáhly-chudáci-průměru cca 15-20cm. Letos budu "chytřejší" a začnu s nimi o něco... celý příspěvek > |  |
|  | Jak sadit dýně, 7.11.2008 Dýně, cukety, patizony dávam naklíčit na vlhké odličovací tampony, do igelitu do "teplíčka". Během 3-4 dnů pěkně naklíčené dám do substrátu. Vzrostlé sazeničky nejprve venku postupně otužím a pak vysadím na záhon. Proti vzdálenostem a... celý příspěvek > |  |
|
|
|