|
Příspěvky uživatele - 53.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Popel na zahradu?, 29.10.2008 Souhlasím s Danielou, trochu bych doplnila. Popel musí být z čistého dřeva-nebarveného, nemořeného, neimpregnovaného. Obsahuje minerální látky. M.R. |  | Jak prakticky na kompostování?, 29.10.2008 U nás je to podobné jako u Jany. Dva komposty, ohrádka cca 2x1,5m. Výška se rok od roku liší podle množství odpadu,,kolem 60cm. Teď budeme rozhazovat ten starší ke stromům, na záhony, atd. Na místo po něm přehodíme ten, co jsme ukládali letos. Ten... celý příspěvek > |  |
|  | Trvalky pod strom, 29.10.2008 Sama za sebe bych zvolila variantu vysázení stínomilných květin, travin, apod. do samozavlažovacích truhlíků a nádob. Lze to celkem rychle, dle Vašeho vkusu a bez nutnosti kultivace, následné péče o suchou půdu. Případně lze výsadbu obměňovat dle... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 23.10.2008  Ještě nějaký ten zázrak přidám. M.R. |  | Stříhání borůvek, 23.10.2008 Já osobně pouze prostřihávám a odstraňuju zaschlé větvičky. M.R. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 23.10.2008  Mám tu zapomenuté obrázky z léta. Nejsou z balkonu, ale "osázené" studny. M.R. |  | Co teď s kadeřavostí?, 23.10.2008 Souhlasím, určitě. M.R. |  | Broskvoň údržba teraz na podzim po zasadení a následná chem. ochrana, 23.10.2008 Měla jste přiměřený cit a udělala, co bylo v dané době třeba. M.R. |  | škůdce na jabloni, 23.10.2008 A kde tak náhle ten drtník ovocný namane? To jste náhodou nezjistil? Bylo by zajímavé, to vědět. M.R. |  | Použití méně obvyklých materiálů na aranžmá, 23.10.2008 No prima, takže ty listy z dubu by rovněž přišly vhod. M.R. |  |
|  | Použití méně obvyklých materiálů na aranžmá, 23.10.2008  S podzimem se dá využít spousta věcí, které nám příroda nabízí. Nemusíme sušit pouze květiny, dýně... lze použít i méně obvyklé materály-kaštany, žaludy, šišky, vybarvené listy stromů, různé usušené plody-jeřabin, hlohu. M.R. |  | Co do suché zídky na severní stranu?, 23.10.2008 Bergenie mám ráda, ale moc si je do suché zídky nedovedu představit-mají dost veliké listy a celkově jsou mohutnější. M.R. |  | Broskvoň údržba teraz na podzim po zasadení a následná chem. ochrana, 23.10.2008 Určitě. Broskvoně je vhodnější sázet zjara. M.R. |  | Co všechno udělat z dýní, 23.10.2008 Taky je používám na podobné "pytloviny". Když mi vyjde čas a chuť i vydlabu a večer v nich zapaluju svíčku. Občasné kolemjdoucí a kolemjedoucí to někdy potěší a mě taky. M.R. |  | úzký živý plot, 23.10.2008 Tak tento problém skutečně nemám. Se sousedy se vidíme na dálku, ale stane se, že nemáme možnost či čas "na kus" řeči třeba ani 1x za měsíc. Máme jiné zájmy a priority, ale opravdu si nepřekážíme. Není nic vyjímečného, že mi sousedé dají... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|