|
Postřik švestek, 27.5.2007 Dobrý den.Postříkejte přípravkem Mospilan, Aztec, Reldan a pod. Přípravky jsou proti savým a žravým škůdcům. -JoZa- |
 |
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 27.5.2007 Pan Lucas Dobrý den. Jak řešíte strupovitost u těchto odrůd? |
 |
|
 |
muj chutovy zebricek, 27.5.2007 Dobrý den.Pro přátele Dukátu mám zprávu,že soukromý šlechtitel p.Kumšta vyšlechtil odrůdu zimního jablka(III),která pochází z křížení s jednou dobrou rez.odrůdou.Poní sdědila rezistenci a chuťově se podobá Dukátu. -JoZa- |
 |
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 27.5.2007 Dobrý den.Doporučuji všem laikům zahrádkářům,kteří chtějí pěstovat pro rodinu dobrá jablka,aby si vysazovali stromky odrůd rezistentních proti strupovitosti!Proč bychom doporučovali něco jiného?Copak jsme se nepoučili třeba z loňského roku,kdy na... celý příspěvek > |
 |
moniliový úžeh, 27.5.2007 Dobrý den. Chtěl bych jen doplnit předešlou odpověď, že je již pozdě. Chorobou trpí hlavně meruňky a višně, včetně višně plstnaté. Postřik se provádí těsně před květem a těsně po odkvětu stromů např. přípravkem Sporgon 50 WP v dávce 4g/10 l vody,nebo... celý příspěvek > |
 |
křupavá červená šťavnatá voňavá jablka, 27.5.2007 Dobrý den. Doporučuji odrůdu Akane. Plodí na rozhraní srpna a září, je vysoce odolná strupovitosti, pravidelně plodí a chutí ji snad může konkurovat jen stará odrůda Grávštýnské červené, které není rezistentní a má sklony ke střídání v plodnosti.... celý příspěvek > |
 |
Begonie, 6.3.2007 nevím jestli je to správné, ale já si je předpěstovávám a to tímto způsobem: hlízy nechám v teple a až se na nich začnou tvořit pupeny nových výhonků položím je do květináče, kde mám navlhčený substrát pro balkonové květiny. Hlíza se nesmí zasypávat.... celý příspěvek > |
 |
rider 155 awd, 14.1.2007 díky za informaci
|
 |
traktůrek nebo rider?, 13.1.2007 děkuji za informace, rozhodl jsem se pro rider 4x4
|
 |
rider 155 awd, 11.1.2007 nemáte někdo zkušenost z tímto strojem? díky |
 |
|
 |
Výběr profi křovinořezu, 7.1.2007 doporučuji stihl, vlastním ho, naprostá spokojenost |
 |
traktor husqvarna, 7.1.2007 chci koupit traktor husqvarna cth 210. nemáte s ním někdo zkušenosti? |
 |
traktůrek nebo rider?, 5.1.2007 Nemohu se rozhodnout mezi traktůrkem a riderem. vím, že rider je obratnější, ale obávám se o kvalitu trávníku. prosím poraďte |
 |
Krovinorez Stihl, Honda alebo Husqvarna?, 4.1.2007 doporučuji stihl. máme doma 2 křovinořezy a pracují bez závad a spolehlivě |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 4.1.2007  nenechte se zlákat různými akcemi a radeji si pořiďťe značkové kvalitní stroje stihl, husqvarna. Vlastním oboje a nemám žádný problém. |
 |