|
Příspěvky uživatele - 54.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rostliny do nádob - které přezimují?, 21.4.2008 Prosím poraďte. Ráda bych si pořídila na terasu a podél domu několik různých rostlin do nádob, ideálně některé kvetoucí, některé zelené nebo na podzim zabarvující se. U spousty rostlin je nutné je přezimovat v zimní zahradě, tu ale samozřejmě nemám,... celý příspěvek > |  | Trávníkový koberec, 23.2.2008 Postupně zakládáme zahradu a letos snad konečně dojde i na zatravnění. Z časových důvodů jsme se rozhodli pro pokládaný trávníkový koberec. Můžete mi někdo prosím poradit, kdy je nejlepší doba na pokládání a jaký je postup, případně tipy, zkušenosti?... celý příspěvek > |  |
|  | Tulipány, 18.2.2008 Mockrát děkuji za uklidnění, paní Věrko. Popravdě řečeno, už jsem začínala trochu panikařit. Měla jsem strach, jestli třeba jsem je nezasadila příliš hluboko, ale postupovala jsem opravdu spíše podle návodu na balíčku nebo podle rad v časopisech.... celý příspěvek > |  | Tulipany, 18.2.2008 Moc děkuji za odpověď.
Tak to teda nevím, kde je problém, my jsme taky cca 330m n.m. a zatím začínají (spíš je teda musím hledat skoro lupou) vylézat krokusy, ale jen ty, co mám nádobě (dost nízké). Na záhonku nic:(Je to nový záhon, založený na... celý příspěvek > |  | Tulipany, 18.2.2008 Dobrý den, jsem taky zahradnice-začátečnice a ráda bych měla záhonek plný rozkvetlých květin, pokud možno co nejdéle. Na pozdim jsem osázela záhonek cibulovinami různých druhů právě tak, aby kvetly různě. Už se nemůžu dočkat, až budou kvést!
Můj... celý příspěvek > |  | Amarylis - v paneláku několik let, 28.11.2007 Dobrý den, taky bych se ráda zeptala na pěstování Amarylis. Podle popisu si nejsem jistá, kterou mám doma, a ani vlastně nevím, jak se o ni správě starat. Koupila jsem rostlinku s již vyrašenými listy a asi do dvou týdnů nám začla kvést. Právě jsem... celý příspěvek > |  | Sieberz - katalog, 8.11.2007 Takže ještě jeden příspěvek ode mě navíc... psala jsem o problémech s dodáním, mezitím jsem ještě volalal a psala maily, vše mělo být v pořádku a stále nic... nakonec mi konečně včera přišla SMS a dnes rostlinky a stromky opravdu dovezli! Byly jsem... celý příspěvek > |  | Do kdy možno sadit tůje?, 8.11.2007 Můžete mi prosím někdo poradit, do kdy se dají sadit tůje? Nemám s tím žádné zkušenosti, a nevím kdy je ta nejsprávnější doba k sázení. |  | Sieberz - katalog, 22.10.2007 Chtěla bych taky připojit reakce na Sieberz. Jejich jednání je pro mě neuvěřitelné! Objednala jsem si u nich stromky, popínavé rostlinky, skalničky, trávy atd... za dost peněz. Objednávku mi hned mailem potvrdili, ale pak už dlouho nic, tak jsem jim... celý příspěvek > |  | Nízký živý plot z tůjí?, 3.10.2007 Dobrý den,
prosila bych o radu zkušenější. Jsem zahradnice-začátečnice a potřebovala bych založit živý plot před nízkou kamennou zídkou do ulice. Byla bych ráda, aby byl nízký, max. 1 m, lépe i nižší (0,75m).
Poradíte mi prosím, který druh tůje je... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|