|
Příspěvky uživatele - 29.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
živý plot a pes, 14.2.2007 jsem zvěrolékař, dovolte mi sdělit jednoduchou radu:
prosím přečtěte si ještě jednou příspěvek, který uvedla paní chovatelky fenek, je tam naprosto všechno. Když si čtu, jak chcete zanedbanou výchovu psa... celý příspěvek > |  | základní zásady po hobby pěstování sadby, 14.2.2007 Myslím , že největší výhodou Agroperlitu při vysévání ( a také řízkování) ve dodržení optimálních poměrů vlhkost/ vzdušnost.
Chemicky je Agroperlit křemičitan, geologicky je to čistě přírodní produkt, hornina (jíl). Ta hornina se... celý příspěvek > |  |
|  | základní zásady po hobby pěstování sadby, 13.2.2007 Děkuji Vám, je to dokonale popsáno, pochopil jsem , že nepřisvěcujete nějakým umělým zdrojem světla, počkáte na delší den.... Je to poprvé, kdy jsem měl možnost Vaší zásluhou seznámit se s domácím pěstováním sadby krok za... celý příspěvek > |  | Prosba o radu jakou knihu či časopis kupovat., 13.2.2007 Pokud začínáte a chcete něco základního, potom doporučuji Šrot 1000 rad zahrádkářům. Za vše mluví to, že k dnešku je na trhu 14té vydání. Jsou tam elemetární postupy a vysvětlena jejich příčina.
Dále ... celý příspěvek > |  | základní zásady po hobby pěstování sadby, 13.2.2007 Pro pana Milana Boštičku
Jsem autorem původního dotazu, Moc děkuji za jasné a konkrétní informace a poskytnuté rady .
Dovolte mi ještě jednu otázku k výsevům do Perlitu, nemám s tím žádné zkušenosti:
- Při pikýrování... celý příspěvek > |  | základní zásady po hobby pěstování sadby, 12.2.2007 jsem ten autor původního dotazu. Jediným a rozhodujícím důvodem pro to, že jsem se rozhodl pro vlastní produkci těch pár sazenic, co potřebuji, je , že jsem se opakovaně napálil při nákupu sadby paprik, rajčat a... celý příspěvek > |  | základní zásady po hobby pěstování sadby, 8.2.2007 větrání: zkusil bych a) samotížné větrání "komínkem" z PVC odpadní trubky . Tah bych reguloval změnou výšky komínku. nebo b) ventilátor z PC a časový spínač
světlo: nejde jsem četl, že po vysetí je... celý příspěvek > |  | mravenci v zahrade, 8.2.2007 někdy mám pocit, že toto je diskusní fórum spiritistů a močopravců a ne zahrádkářů.
Mravenců je moc druhů, pokud Vám tak vadí, zkuste to nejjednodušší: V drogerii kupte prostředek proti mravencům, který funguje na... celý příspěvek > |  | Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 8.2.2007 Pokud jde o využití PET na stavbu samotného skleníku myslím , že tazatel dostal nějakou kreslenou informaci. Vždyť cena konstrukce , která by drželaPET flašky, aby mu neuletěly , se musí pomalu blížit ceně konstruce ... celý příspěvek > |  | kompost z listi oresaku, 8.2.2007 bóže můj, ještě chvilku a najde se někdo, kdo napíše, že kompost listí z ořešáku má negativní vibrace a způsobuje rakovinu
1. alaloidy z ořešáku jsou samozřejmě nestabilní ( jako všechny alkaloidy) . Existují vynikající kuchařské recepty na... celý příspěvek > |  |
|  | Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 8.2.2007 samozřejmě, umístění, počet baterií PET přizpůsobte vlastním potřebám ( někdo má skleník prázdný, jiný zimuje pelargonie, jiný pěstuje sadbu). Myslím , že největší půvab tohoto řešení ( kromě toho , že to je... celý příspěvek > |  | základní zásady po hobby pěstování sadby , 8.2.2007 Po špatných zkušenostech s pěstováním za oknem v obýváku jsem si vyrobil primitivní množárnu, ale nemohu nikdy zjistit údaje, který zná ( patrně až na mě) každý ...prosím o radu
A) světlo- kdy po výsevu začít svítit a... celý příspěvek > |  | Samozavlažování (nejen) truhlíků, 8.2.2007 Určitě mnozí také řešíte problém, jak zajistit optimální dostatek vláhy rostinám pěstovaným v nádobách (myslím nejen truhlíky, ale i systémy pěstování např. v bednách a v pytlech na balkónech) , v situaci, když nemůžete... celý příspěvek > |  | Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 25.1.2007 Promiňte, ještě k předchozímu:
Zapoměl jsem napsat, že
a) po vystěhování PET ze skleníku z nich vodu nevylévám, balení použiji znova příští rok, jen pokud vlivem manipulace se nějaké PET... celý příspěvek > |  | Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 25.1.2007 v zimě ve skleníku nic není, proto není třeba topit .. ale souhlasím s předchozím příspěvkem, tepelný zisk z PET lahví naplněných vodou je překvapující, i když je přes den pod mrakem. Lze ho vylepšit pár kapkami obyčejné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|