|
Příspěvky uživatele - 111.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pěstování orchidejí, 8.7.2008 Dobrý den.Já si myslím, že z vaší strany k chybě nedošlo, na to je moc brzy, orchideje rostou velice pomalu a chyby se projeví až za několik měsíců.Opadávání poupat bývá zpusobeno radikální změnou teploty, nebo podmínek, světlo,vlhkost a další... celý příspěvek > |  | pokojové květiny, 19.6.2008 Já pěstuji na jižním okně mučenky, bez problémů kvetou i plodí, |  |
|  | Proč nemá lačkovka lačky, 19.6.2008 Díky vyskouším.Mám ji v původním substrátu, koupila jsemji loni na dnech tilancií v Choteči. |  | Nový traktůrek Alko T 750 (B&S), 19.6.2008 ALKO T 750(B&S), je černý se stříbrnými doplňky. Chci sekat 2700m2. Bude na to stačit? V Rakousku je cenově velmi výhodný, tak si ho chci dovézt, cena asi 38.500,- při 3 leté záruce. Mám do toho jít? |  | John Deere, 19.6.2008 Soused koupil ALKO T 750(B&S). Traktor je černé barvy se stříbrnými díly, s motorem B&S a je velmi pěkný. Dal za něj 1.530 euro. V přepočtu 38.500,-. Záruku má 3 roky. Koupil jej v Rakousku a já jen tiše závidím. Máte někdo zkušenosti s... celý příspěvek > |  | Proč nemá lačkovka lačky, 17.6.2008 Mám ji ve velkém skleníku, okolo ní a pod ní je bujná vegetace, takový prales, ráno a večer polévám celý skleník včetně opěrné zdi a podlahy vodou.Loni jsem ji měla pověšenou v obyváku u okna na jih, pod ní a okolo ní jsem měla plno květin a to... celý příspěvek > |  | množení orchideí, 17.6.2008 Já loni vlétě množila dendrobium nobile a na jaře mě už vykvetla.Mladá rostlinka musí mít minimálně 5kořínků.Letos budu mít velké množství dendrobia stardust |  | Proč nemá lačkovka lačky, 17.6.2008 Denně rosím ji i celý skleník.Pudu má kyselou.Už jsem pročetla a nic nepomáhá.Jinak je obrovská a stále roste |  | Kdy rozmnožit vandu, 17.6.2008 Mám doma vandu, která se prodává v baumaxech.Ve spod ji vyrostla nová rostlinka, kdy ji mám oddělit.Pěstuji ji ve váze bez substratu a daří se jí |  | Proč nemá lačkovka lačky, 17.6.2008 Ahojky, již druhým rokem pěstuji masožravky.Mam, ale problém s láčkovkou.Láčkovka pěkně roste, je ale nedělají se jí lačky.Mám ji ve skleníku, takže by měla mít dostatek vlhkosti a světla.Jinak ji pěstuji dle pokynů literatury |  |
|  | vlastní mrkev x kupovaná, 15.6.2008 To micuko, zatravnit zahradu dá více práce, než mrkev. Když budete chtít pěkný trávník, musíte každý den zalévat, dvakrát týdně sekat, jinak budete mít zprahlou hnědou savanu. |  | Zahradní traktůrek, 11.6.2008 Osobně mám Husqvarnu CT 151. Jsem naprosto spokojen. |  | I toto je Mountfield, 17.5.2008 Přeji vám, aby s tím někdo pohnul, ale v tom našem Banánistánu jsem spíš pesimista. |  | kompresor olejovy nabo bezolejovy, 8.5.2008 Malý dotaz. Jaký olej používáte do tzv. marketových olejových kompresorů?
/24l, 8bar, 1500W/ Díky. |  | Hlinikove zebriky, 6.5.2008 Sílu stěny budete těžko měřit. Pro dobrou orientaci slouží váha jednotlivých typů a délek. Např. 3x11 hobby váží asi 18kg. Do google zadejte např. žebříky. Potom můžete porovnávat. |  |
 |
|
|
|