Příspěvky uživatele - 32.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 9.11.2008
Dobré je taky s červenou řepou.  Mám otázku, vždycky jsme již ukvašené zelí kolem vánoc s nálevem deko zavařili. Jde to udělat nějak jinak bez převaní? Např. nacpat jenom do sklenice a zamáčknout? Ale již ukvašené. Děkuji Jarda
Jak skladovat či zpracovávat mrkev, 9.11.2008
Moje mamka dělala toto podobně, různé druhy zeleniny, z některých i nať, česnek, myslím i cibuli, to všechno najemno nastrouhala, osolila a namačkala do skleniček od výživy. Potom to zalila sádlem. Nebo to namýchala se sádlem a potom do... celý příspěvek >
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 9.11.2008
Trávu jako mulč, jsme používali dříve kolem ovocných stromků, ale už to neděláme- ani nevím proč. Taky do jahod jsme dávali asi 5cm vrstvu, ale hrabanky. Jinak máme jeden záhonek mrkve napůl s petrželí, jeden hrachu a jeden letos červené řepy.... celý příspěvek >
Jak a kdy se stříhá růže z Jericha, 9.11.2008
Děkuji paní Elfce za radu. Na jaře zastřihnem a občas přihnojíme. Jarda
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 2.11.2008
Já jsem myslel, že když se dá čerstvě pokosená tráva do kompostéru, tak se celkem dost zahřeje , zničí se semena a potom na záhonu neroste. Ale třeba se to samé stane i u povadlé trávy. Napadlo mě, jestli by to nešlo udělat obráceně. Nechat... celý příspěvek >
Paní Danielo, máte pravdu. "Hlína" sem nepatří. I manželka se mně směje, jak jsem to rychle "dostal" . Jinak děkuji. Pěkný večer.
Co s orchidejí po odkvětu?, 2.11.2008
Máme doma orchidej a právě odkvetla. Zůstal holý rozvětvený stonek. Co máme nyní udělat, zastřihnou? A když ano, tak kdy. Děkuji
Jak a kdy se stříhá růže z Jericha, 2.11.2008
Máme na zahradě starý keř růže z Jericha. Nikdo se nikdy vpodstatě o ten keř nestaral, pouze jsem prostříhal uschlé větvě a likvidoval mšice. V letošním roce měla jenom pár květů na koncích výhonů. Na spodních částech keře nejsou žádné nové... celý příspěvek >
Ještě otázku pro pana Svobodu. Jak silná je vrstva trávy a hlíny? A tu hlínu dáte asi až to slehne, ne? Děkuji. 
Omlouvám se, poslední dotaz na pana Vysloužila byl ode mě,  zapomněl jsem se přihlásit. Děkuji.
Děkuji.  Mám ještě otázku na pana Vysloužila a to, zdali je ta hustá kaše vůbec vhodná pro zarytí, resp. jestli se vůbec nějaké látky do země dostanou a nebo horší varianta, jestli to není vlastně škodlivé. Abych nedělal víc škody... celý příspěvek >
Zasychání třapiny od spodu trsu, 8.9.2008
Pro hosta 178.82. A na hnědý a oranžový neznáte hobby označení? Děkuji 
Připojuji se k paní Aleně. Taky jsem nenašel Kristalony v těch barvách a tak jsem postřik namíchal z Kristalonu Plod-Květ. Pro postřik venku jsem do toho přidal Rovral. Do skleníku jsem ho nedal, protože to vadnutí postupuje tak rychle, že za 14 dní... celý příspěvek >
Otázka pro Jgeneral. Co je prosím Kristalon hnědý či oranžový? Našla jsem pouze Kristalony Start, Rododendron apd.  Ani krabičky a obsah neodpovídá těmto barvám. Děkuji Alena
pěstování révy ve skleníku, 7.9.2008
Zkuste se podívat do mé otázky o zasychání třapiny. Myslím, že to může být stejný problém. Nám to zvadne a ztratí veškerou sladkost .
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika