|
Příspěvky uživatele - 187.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
clemantisy - jak množit, 31.7.2008 hezké:)... já jsem se o tom nikdy neučil, tudíž jsem naprostý laik, přesto jsem si říkal, že by bylo dobré na to upozornit :) |  | clemantisy - jak množit, 31.7.2008 teď mě napadla ještě jedna věc, nevím o plaméncích zase tolik, ale je docela možné, že pokud použijete množení semeny (tedy čumáčky), vyroste rostlina která nebude úplně odpovídat kultivaru...
Některé kultivary (u některých rostlin, nevím jestli u... celý příspěvek > |  |
|  | Koi Kapr - červené fleky, 29.7.2008 Dobrý den,
nevíte co může způsobovat červené fleky na koi kapřících? Můj největší krásný modrý koi má už nějakou dobu velké červené fleky na jednom boku (něco jako když nás lidi kousne komár) a zdá se mi, že má trošku červeno i kolem žaber...
jinak... celý příspěvek > |  | Onemocnění jabloní, 29.7.2008 zatím přirůstá... uvidíme...ránu jsem zatřel balzámem a bonsai lakem s fungicidem :-) uvidíme... |  | dotaz na umístění zahradního jezírka , 28.7.2008 já bych asi šel pod ty ovocné stromy nebo pod ten buk... ale pod bukem máte zřejmě, jak říkáte, příliš slunečno...
takže pod ovocné stromy, důvod je prozaický, proti listí můžete použít síť, proti jehličí z borovice vám síť proti listí nepomůže... celý příspěvek > |  | Onemocnění jabloní, 22.7.2008 Promiňte ale myslím, že je podstatný rozdíl mezi profesionálním sadařením a mojí zahrádkou, kde se snažím všecko prostě mít tak jak se mi líbí a ne, se ohlížet na maximální výtěžnost... |  | Zahradní jezírko, 22.7.2008 obecně se uvádí 80 cm délky ryb na 1m3 vody... |  | Čerpadlo, 22.7.2008 pokud dobře počítám, tak to vychází na to, aby si člověk vzal na tu elektřinu pak úvěr, ne? |  | Onemocnění jabloní, 21.7.2008 já na svých stromech "pahýl" nenechávám a přesto mám jednu větev na stromě v podobném stavu, jako zakladatel tématu...
divné... asi mi tedy chodí kůru někdo loupat |  | Nápady na levné fólie, kamienkova, 20.7.2008 zkoušel jsem to, ale nedržel mi na ní ani písek... zkoušel jsem to teda horkým vzduchem, nevím když někdo poradí dobrý způsob tak to s chutí zkusím taky... zbytků mám dost :-) |  |
|  | Onemocnění jabloní, 20.7.2008 Nejedná se tedy o nakažlivou záležitost? To jste mě potěšil, takže si myslím, že stojí za to, se alespoň pokusit :-).
Narozdíl od pisatelů o pár reakcí výše jsem zřejmě zvláštní v tom, že ke svým stromům mám nějaký vztah.
Díky. |  | Onemocnění jabloní, 19.7.2008 Budiž, ale nebylo by vhodnější to tedy říct jinak než "hoď to do kamen"?
To mi přijde zbytečně... zlé? hmmm zlomyslné? ošklivé? No budiž dělejte jak myslíte... hezký den |  | Onemocnění jabloní, 19.7.2008 Promiňte ale to je opravdu rada, za vsechny drobne, nemate-li zpusob jak pomoci je lepe na prispevek neodpovidat vubec... aspon to je muj nazor...
nyni k tematu, neco podobneho se vyskytlo na jedne nasi jabloni take, premyslim o tom, ze namazu cast... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 18.7.2008 nevypálený ale bude stále tvořit kal... ne? |  | ake rybicky?, 18.7.2008 Hlavně přeju hodně štěstí :) v tomhle oboru je ho také potřeba...
Jinak jeseter by se mi taky líbil :(ale to už je opravdu až příliš náročná rybička :( |  |
 |
|
|
|