Příspěvky uživatele - 224.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
proč mi nekvete, 2.11.2008
Myslím, že mu prospěla ta chalupa. Mám tentýž kaktus a kvete také na oboje svátky. Daří se mu na okně, které zrovna dobře netěsní a docela to tam chladně profukuje. Podstatně více květů mívá na té "chladné" straně. Vypěstova jsem ho z... celý příspěvek >
Neznámý strom, 2.11.2008
Mohu potvrdit, že v prvních říjnových dnech se pár těchto plodů válelo pod stromem v lednickém parku.
Zelný salát jako v restauraci, 1.11.2008
Děkuji za recepty, určitě je vyzkouším.
Zelný salát jako v restauraci, 31.10.2008
Přeji pěkný večer. Prosím o recept na zelný salát. Mám na mysli takový, co bývá v restauracích součástí zeleninové přílohy. Bývá křupavý ale přitom zelí není tvrdé. Pouhým spařením jsem nedosáhla kýženého výsledku. Nebo má... celý příspěvek >
Odrůdy ořešáku - Lake, 31.10.2008
Dobrý večer. Mám odrůdu Lake. Strom je starý 14 let, výšku odhaduji na 10 m.  Je zasazen vedle potoka v nevelkém údolí a od jihu "chráněný" zdí, zřejmě raší později - u uniká tak mrazíkům. Od roku 2002 (deštivý povodňový... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 24.10.2008
Kočky opravdu nemají šanci - mimo jiné proto, že celé krmítko je příliš hladké a tvrdé pro kočičí drápy.  Jen je potřeba nějakým způsobem zabezpečit, aby se moc nekývalo - klacíkem nebo dalším drátem do očka "na... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 24.10.2008 Obsahuje fotku
Již několik zim používám jednoduché samodosypávací krmítko. Konstrukce je úplně jednoduchá, ptáčkové spokojení. Dalo by se samozřejmě ještě dál vylepšovat, hlavně vzhledově. Veškerý materiál jsou 2 plastové talíře, 2 malé dřevěné hranoly, 1 obal... celý příspěvek >
Jaky je nazev?, 24.9.2008
Myslím, že se jedná o popenec břečťanovitý - z fotografie není patrné, zda má hranatý stonek a fialový květ. Podívejte se na http://www.kvetenacr.cz/detail.asp?IDdetail=17. Vaše fotografie je zřejme z poslední doby, zatímco na... celý příspěvek >
Lze pěstovat mandloně ve 400 m.n.m.?, 16.8.2008
Dobrý večer. Prosím o zkušenosti s pěstováním mandloní v nadm. výšce kolem 400 m.n m. a výše.  Jakou odrůdu zvolit? Stačí jedna rostlina?  Nalezla jsem mj. informaci o bujném růstu kořenů, což mě odrazuje od výsadby... celý příspěvek >
černé skvrny na růžích, 23.6.2008
již několik let se mi oběvují černé skvrny na listech růží, přesto že je stříkám proti skvrnitosti.poradˇte co to způsobuje děkuji.Lenka
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika