|
Příspěvky uživatele - 16.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pneu R 14, 16.3.2008 stačí se podívat do velkého techničáku, tam jsou napsané povolené rozměry. Pokud je vám legálnost volná, tak potom platí:
-R14 to musí být vždycky
-šířka pneu by měla být stejná, max. odchylka 10mm, aby pneu nebyla výrazně užší nebo širší než... celý příspěvek > |  | Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 16.3.2008 v tom.pdf je to uvedeno jen na poslední stránce u toho za traktor.
Jinak která technologie dělá větší štěpku-drtící pomaloběžný válec, nebo technologie s vysokootáčkovými noži? Já si myslím že větší a stejnorodější bude z toho drtícího válce a čím... celý příspěvek > |  |
|  | křovinořez, 9.3.2008 Ano, možná pojede jen na strunu, proč ne, ale čím výkonější křoviňák, tím silnější lze použít strunu, čím silnější struna, tím déle vydrží a méně často se musí doplňovat. Cenový rozdíl minimální (cena struny). Když už jsme u toho, vyberte si... celý příspěvek > |  | křovinořez, 7.3.2008 Nedávno se to tu probíralo a vyšlo z toho, že raději težší silnější, než slabší lehčí. 10kg se mi na ten výkon zdá zatraceně moc. Sekám Stihlem FS220 (starší křoviňák), 35cm2 objem, 1,7kW výkon a 7,7kg. (http://www.rimag.com.br/rocad_fs220.htm) Do... celý příspěvek > |  | Moje zahrada 3D, 24.2.2008 Tak plná verze šlape.. |  | Moje zahrada 3D, 24.2.2008 Úplně stejně jsem dělal návrh přístřešku pro auto, místo vyfocené ze dvou stran a do toho jsem maloval v programu Malování (součást WXP). Přes nástroj "Sprej" jsem si tam domaloval i thúje :-) Pro mé potřeby to stačilo. Teď bych si rád nakreslil... celý příspěvek > |  | Sekačka na malou zahradu, 21.2.2008 ono ale s elektrickou se musí umět sekat, kdo bude sekat do hvězdice jako naše potrhlá sousedka a ještě navíc se sekačkou se záběrem nějakých 33cm, tak to má na celý den. S elektrickou jsem sekal vždy tak, abych je co možná nejdelší souvislý pruh a... celý příspěvek > |  | stihl 441, 17.2.2008 ad dovoz z usa: když se povede dobrý kup, vyplatí se to i s tím, že případná oprava bude placená. Jinak teď po čase jsem se dostal zpět k této diskusi (škoda, že fórum neposílá mailem upozornění na nový příspěvek) a mezitím jsem si i v.pdf od Stihlu... celý příspěvek > |  | Jaký aku vyžínač?, 11.2.2008 Nechci se tu s nikým hádat, s aku strunovkama nemám zkušenost, ale měli jsme doma malou strunovku asi z nějakého hyprsupr, byla na 230V a dobrá leda tak na lehtání žížal v trávě. Nakonec se v ní rozsypal motor, protože trpěl vibracema a byl uchycený... celý příspěvek > |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 7.2.2008 když jsem viděl, co stojí zahradní domky v Baumaxu (60-70 tisíc), tak si říkám, že tohle postavit bych musel zvládnout taky a za tak 20 tisíc. Dřevěný přístřešek na auto stál 12 tisíc. I kdyby to stálo 30, tak pořád je to méně.
Každopádně než na... celý příspěvek > |  |
|  | Zastínění pergoly, 7.2.2008 Co tam dát popínavku, třeba víno? Až to vyroste, můžete uzobávat.. |  | Křovinořez 0.8kW - stačí to?, 3.2.2008 souhlasím s kolegou, popruh na obě ramena je výborná věc a je velmi znát, když sečete s tímto postrojem a s postrojem buď přes rameno nebo dokonce držíte stroj jen v ruce (za osu + madlo). U té poslední variantě po sekání padnete a vzbudíte se až... celý příspěvek > |  | Křovinořez 0.8kW - stačí to?, 3.2.2008 Míchání se nebojte, kupte si v lékárně tlustou injekční stříkačku, v hypr supr si kupte čistou vodu v půllitrové pet lahvi. Až ji vyžahnete, seberte manželce odměrku, naměřte půl litru vody z kohoutku a nalejte ji do pet lahve. Udělejte liháčem... celý příspěvek > |  | stihl 441, 19.1.2008 tomu nerozumím. když si koupím pilu přes internet, můžu ten přeci servisovat v kamenném obchodě (tak mi to bylo na netu vysvětleno). Je přeci jedno, kde to koupím, servis jde na triko výrobci, tj. koupím kdekoliv a tam, kde uplatním záruku, tak tam... celý příspěvek > |  | Jaký koupit křovinořez?, 13.1.2008 já měl dobrou zkušenost na brigádě v lese se stihlem, tak jsem na burze loni koupil zase stihl asi za 3 tisíce. 2-3 tisíce jsem dal za opravy (celkem 2x, dusila se a chcípala) a příslušenství (kotouč, měl jsem jen strunu+to hlavové složení na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|