|
Příspěvky uživatele - 16.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.10.2008 aha, na obvod nehází, jen do boku. Nicméně ho budu stejně muset dřív nebo později vyhodit, protože je opravdu prasklý-od středu k obvodu. edit: tak rozměr je 145x22,3x3,2mm a na internetu je k mání za nehoráznou cenu 329Kč+poštovné. |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 23.10.2008 Zdravím vás pánové, nechtěl jsem s tou pružinou napsat, že to byl problém, jen že to je takové trochu nedomyšlené, kdyby byl pant ramene kousek dál od zadní strany spodního držáku, tak by se při montáži nemuselo rameno sklápět proti pružině, aby šel... celý příspěvek > |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 "profi", 23.10.2008 Už tu byly témata k jiným bruskám, dovoluji si jako čerstvý majitel této brusky založit téma k této brusce.
Včera mi přišla, začal jsem ji skládat do kupy. Trošku horší bylo složení horního ramene k podstavci, protože je potřeba maličko překonat... celý příspěvek > |  | Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 23.10.2008 ve Varském Stihlu mi tvrdili, že,45 měrka se používá i na 325ky řetězy, ale na krátké. A neměl jsem doklad, paní si mě sice pamatovala, ale bez dokladu mě málem ukamenovala. Nejdřív zavolala jednoho technika, pak druhého a když přišel třetí, začal... celý příspěvek > |  | Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 22.10.2008 jojo, nakonec jsem vyhrabal pdf Řetězy Oilomatic a tam jsou v tabulce všechny parametry. 0.45 se používá pro jiné řetězy. |  | Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 21.10.2008 Koupil jsem měrku na snižování omezovacího zubu Stihl na řetěz Stihl.325. Měrka nemá žádné katalogové číslo, jen je tam kromě označených úhlů na broušení zubu uvedeno 0,45, tj. předpokládám snížení omezováku o 0,45mm. Je to tak správně? Prodávala mi... celý příspěvek > |  | Co je příčinou špatného startování?, 19.10.2008 kdysi nám to samé dělala škodovka 100ka, byl jsem ještě malý kluk, ale pamatuju, že jako nouzové řešení tam byla na benzínovém filtru pumpička, kterou šel benzín "docupovat" a pak to chytlo. Jak to nakonec naši opravili nevím, zkusil bych radu... celý příspěvek > |  | Záběh pily stihl, 19.10.2008 myslím si to samé |  | Snižování omezovacích zubů, 18.9.2008 no, já tu budu asi za odstrašující případ, jak se to dělat nemá. S řetězem jsem nařezal asi možná 10 m3 dřeva a zdálo se mi, že ta pila nějak neřeže, že se dusí v řezu. Byl jsem v servisu, prý je OK. Pak jsem zase něco řezal a koukal jsem, že piliny... celý příspěvek > |  | Maskovací síť na plot, 24.8.2008 nedávno to sháněla matka, koupil jsem jí v Kauflandu nějakou tuším okolo 50%, s tím, že jí dá dvakrát a vyjde to snad levněji než jedna 95%. Ale chce to chytit akci a porovnávat nabídky. |  |
|  | Odvodnění terasy ohraničené opěrnými zdmi, 23.8.2008 Máte-li k dispozici pouze splaškovou kanalizaci, pak ji správně pro tento účel nesmíte využít, stejně jako například na odvod vody ze střechy.
Důvodem je to, že v městské ČOV jsou bakterie "h... ožrouti", které by takovéto množství vody ze všech... celý příspěvek > |  | Pila Stihl 028AV - přehřívání, 5.8.2008 omlouvám se, že píšu až teď. Z nedostatku času jsem pilu hodil do servisu, vrátili mi ji za 3 dny s tím, že je bez závad. Tak jsem asi blázen. Je pravda, že naposledny jsem řezal bez rukavic, tak to bylo možná tím. Tak snad bude ok. |  | Pila Stihl 028AV - přehřívání, 30.7.2008 Mám takový problém: měl jsem pilu ve značkovém servisu Stihl s tím, že mám pocit, že se mi dusí v řezu. Tak mi vyměnili perka na spojce a palivový filtr a řekli, že pila je i přidřená (je tak 15-20 let stará, tak má nárok, já ji mám půl roku). Před... celý příspěvek > |  | Rozkládací altán 3x3 metry, 28.7.2008 Díky za tip. Nakonec jsme vyrazili do Obi a Baumaxu a v OBI pořídili 3x6 s bočnicema za 2 tisíce. |  | Rozkládací altán 3x3 metry, 25.7.2008 Ahoj, sháním na svatbu stan/altán. V půjčovnách mi řekli nehorázné ceny okolo 10 tisíc, rozhodl jsem se, že si asi koupím takové ty rozkládací altány z hyprsupr, co vydrží 3 dny-přesně tolik potřebuju (den před, svatba, den po). Jestli mám dát 10... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|