Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
chlupáčci, 22.10.2008 Obsahuje fotku
Micuko, to jsou 2 bomby najednou. Dceřin krysařík mi fakt připadá tedy dost menší než ten vedle ve vchodu a vlkodavy dřív choval synův bývalý tchán... tak já tu představu trochu mám. Byli sice hodní, ale ne úplně malá šedá přímo telata-vzrůstem.... celý příspěvek >
úzký živý plot, 22.10.2008
Ještě: někdo už se někde tady zmiňoval-není problém 10-20cm od sousedova plotu natahnout opěrný plot pro cokoliv. Zástěnu z bambusu, rákosu, porost břečťanu i psího vína. Pořád je to užší, rychlejší... M.R.
úzký živý plot, 22.10.2008
To by se mi určitě nelíbilo, ale mám jen jedny sousedy, 20 roků si vycházíme vstříct a vždy jsme se domluvili. Ti noví se psem sousedí pouze s mým pozemkem, kde jsem založila minisadík. Nicméně zatím se domluvíme rovněž. Teď v létě se ptali, zda by... celý příspěvek >
Zmijovec - hurá kvete, 22.10.2008
Mně všechny zmijáky momentálně zatahují. Pak je hodím v květináčích do sklepa a vůbec se o ně nestarám. Zjara začnu zalívat, někdy začnou rašit ještě dříve než s tím začnu. Dokud jsou cibulky menší nechávám je i v jednom květináči a rozsadím je až po... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008
Hráběnko, není šance. Tam kde si sami nebourají maso-snad už jen na jatkách, lůj nemají. M.R.
chlupáčci, 22.10.2008
Micuko, jsou oba hezcí-i ta malá "kopie dobrmana". Vyjímečně se mi ale líbí víc Vaše než dceřin. Jak jsem ho viděla někdy zjara nebo v létě, mám jen pocit nebo skutečně už moc nepovyrostl? Danielo, to asi většina psů přímo... celý příspěvek >
chlupáčci, 22.10.2008
To jsem to "vymňoukla". Nějak jsem to neotočila. M.R.
Nemám kočku, dám chlupatého Luckyho. M.R.
chlupáčci, 22.10.2008
No určitě, jsou prima. Taky se mi líbí, jak se přidávají pomalu ale jistě další účastníci. M.R.
Nejhorší na tom je, že i ten "nezvaný návštěvník" tam vypadá dost dobře. Brhlíky mám na chal. jen 2. Ale moc se mi líbí, jak šplhají po stromě a nejlépe hlavu dolů. Ale na krmítku jsem je nikdy nezahlédla. V Jeseníku jsem jednoho stíhala v... celý příspěvek >
Souhlasím. A ten záběr je úplně perfektní. Sedí tam jak starosta a určitě přemýšlí, jak realizovat nové terénní úpravy či výsadbu v zahradě. M.R.
potřebuji poradit, 22.10.2008
Napsala jsem to nějak kostrbatě. Takže s p. Láďou a jeho učitelkou rovněž nesouhlasím. Mám opačný názor i zkušenost. M.R.
potřebuji poradit, 22.10.2008
Podívejte se na vlákno "Smrčky na živý plot". Vkládala jsem tam obrázek, více se jich nezdařilo, protože přesáhly 3MB a zatím to neumím upravit. Ale dle mého názoru jsou skutečně místa, kde tak trochu rozcuchaný smrkový plot zapadá skutečně... celý příspěvek >
Štírovník, 22.10.2008
Asi hledám špatně. M.R.
Martine, nevím jak poradit. Sama se na chalupu dostanu vždy nejpozději za týden až 14 dnů a pro ty případy mám na stromech před odjezdem pověšené lojové koule se semeny-ve značném množství. Někdy přijedu a jsou prázné síťky, jindy někde části koulí... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika