|
chlupáčci, 22.10.2008  Micuko, to jsou 2 bomby najednou. Dceřin krysařík mi fakt připadá tedy dost menší než ten vedle ve vchodu a vlkodavy dřív choval synův bývalý tchán... tak já tu představu trochu mám. Byli sice hodní, ale ne úplně malá šedá přímo telata-vzrůstem.... celý příspěvek > |
 |
úzký živý plot, 22.10.2008 Ještě: někdo už se někde tady zmiňoval-není problém 10-20cm od sousedova plotu natahnout opěrný plot pro cokoliv. Zástěnu z bambusu, rákosu, porost břečťanu i psího vína. Pořád je to užší, rychlejší... M.R. |
 |
|
 |
úzký živý plot, 22.10.2008 To by se mi určitě nelíbilo, ale mám jen jedny sousedy, 20 roků si vycházíme vstříct a vždy jsme se domluvili. Ti noví se psem sousedí pouze s mým pozemkem, kde jsem založila minisadík. Nicméně zatím se domluvíme rovněž. Teď v létě se ptali, zda by... celý příspěvek > |
 |
Zmijovec - hurá kvete, 22.10.2008 Mně všechny zmijáky momentálně zatahují. Pak je hodím v květináčích do sklepa a vůbec se o ně nestarám. Zjara začnu zalívat, někdy začnou rašit ještě dříve než s tím začnu. Dokud jsou cibulky menší nechávám je i v jednom květináči a rozsadím je až po... celý příspěvek > |
 |
Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Hráběnko, není šance. Tam kde si sami nebourají maso-snad už jen na jatkách, lůj nemají. M.R. |
 |
chlupáčci, 22.10.2008 Micuko, jsou oba hezcí-i ta malá "kopie dobrmana". Vyjímečně se mi ale líbí víc Vaše než dceřin. Jak jsem ho viděla někdy zjara nebo v létě, mám jen pocit nebo skutečně už moc nepovyrostl? Danielo, to asi většina psů přímo... celý příspěvek > |
 |
chlupáčci, 22.10.2008 To jsem to "vymňoukla". Nějak jsem to neotočila. M.R. |
 |
chlupáčci, 22.10.2008  Nemám kočku, dám chlupatého Luckyho. M.R. |
 |
chlupáčci, 22.10.2008 No určitě, jsou prima. Taky se mi líbí, jak se přidávají pomalu ale jistě další účastníci. M.R. |
 |
Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Nejhorší na tom je, že i ten "nezvaný návštěvník" tam vypadá dost dobře. Brhlíky mám na chal. jen 2. Ale moc se mi líbí, jak šplhají po stromě a nejlépe hlavu dolů. Ale na krmítku jsem je nikdy nezahlédla. V Jeseníku jsem jednoho stíhala v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
chlupáčci, 22.10.2008  Souhlasím. A ten záběr je úplně perfektní. Sedí tam jak starosta a určitě přemýšlí, jak realizovat nové terénní úpravy či výsadbu v zahradě. M.R. |
 |
potřebuji poradit, 22.10.2008 Napsala jsem to nějak kostrbatě. Takže s p. Láďou a jeho učitelkou rovněž nesouhlasím. Mám opačný názor i zkušenost. M.R. |
 |
potřebuji poradit, 22.10.2008 Podívejte se na vlákno "Smrčky na živý plot". Vkládala jsem tam obrázek, více se jich nezdařilo, protože přesáhly 3MB a zatím to neumím upravit. Ale dle mého názoru jsou skutečně místa, kde tak trochu rozcuchaný smrkový plot zapadá skutečně... celý příspěvek > |
 |
Štírovník, 22.10.2008 Asi hledám špatně. M.R. |
 |
Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Martine, nevím jak poradit. Sama se na chalupu dostanu vždy nejpozději za týden až 14 dnů a pro ty případy mám na stromech před odjezdem pověšené lojové koule se semeny-ve značném množství. Někdy přijedu a jsou prázné síťky, jindy někde části koulí... celý příspěvek > |
 |