|
ořešák nemá stále listy, 9.6.2008 jsem z toho zoufalý a bojím se, že přijdu o celý strom.Všude kde se ptám mi nikdo není schopen poradit. |
 |
ořešák nemá stále listy, 8.6.2008 ořeřešák je zapěstovám z výmladku poraženého stromu.Je 7 let starý, průměr kmenu 20cm a výška 4 metry.Loni vpohodě plodil a měl i velké přírustky.Letos měl snahu obrazit, ale ve fázi praskání černého obalu listu se zastavil.Před týdnem na koncích... celý příspěvek > |
 |
|
 |
ořešák nemá stále listy, 8.6.2008 dobrý den, je mi někdo schopen poradit, proč ještě v tomto období nemá ořešák listy?mráz jsme neměli a loňské výhonky jakoby zasychaly. |
 |
černání třešní, 5.6.2008 dobrý den, dokáže mi někdo poradit, proč mi začaly černat a hnít třešně v tomto nezralém stavu?Ovadají mi plody ale listy vypadají zdravě. |
 |
ořešák se neolistil, 28.5.2008 to by bylo dobré, problém je v tom, že letos jsme žádné přízemní mrazíky vůbec neměli. |
 |
ořešák se neolistil, 27.5.2008 dobrý den, mohl by mi někdo poradit, proč se mi letos neolistil starší ořešák, ačkoli měl nalité pupeny, ale teď to vypadá jako kdyby všechny zaschly.Při nalomení větvičky je ale vidět světle zelené pletivo.Je to pro mne záhada |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 13.5.2008 já dnes v servisu zjistil, že ačkoli mám záruční list od prodejce, tak traktor nebyl určen pro český trh! výrobní číslo nesouhlasí s oficiálními dovozními čísly HQ.takže pozor na prodejce z Klatov!!! |
 |
Benzinová sekačka, 9.5.2008 já bych do plastu již nikdy nešel, měl jsem Johnsered a šasi praskalo snad všude.Pak jsem se dozvěděl, že to jsou sekačky určené jen na ideálně rovnou plochu.Jakmile je nějaká nerovnost tak se kroutí a praská.Osobně bych nezatracoval Mountfield-mám... celý příspěvek > |
 |
traktor HQ LT151 - napnutí klínového řemene, 9.5.2008 z toho tedy vyplývá, že jakmile začne prokluzovat, musí se pouze vyměnit, protože je vytahanej a ta pružina už ho nemůže více napnout.Je to tak správně? |
 |
hořká sůl, 8.5.2008 mohu ji rozpustit jestliže mám pod tůjemi mulč?,děkuji |
 |
|
 |
traktor HQ LT151 - napnutí klínového řemene, 8.5.2008 ještě jsem řemen neměnil-proto ho potřebuji napnout.Potíž je v tom, pružina je v pořádku a ani v přiloženém ani stáhnuém manuálu není nikde zmínka o jeho šponování.Žádná kladka nemá vedení k napnutí a ani lanko nejde zkrátit.Možná tomu jsem jen... celý příspěvek > |
 |
traktor HQ LT151 - napnutí klínového řemene, 8.5.2008 dobrý den, je zde nějaký ochotný člověk, který by mi poradil jak přišponovat prokluzující řemen k sečení? Ať dělám co dělám, nikde žádnou napínací kladku nemohu najít a myslím si, že se musí dát někde tento řemen přišponovat a né ho jen měnit.Traktor... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 5.5.2008 pro xxxx 28.74
to by mne zajímalo, jakou kontrolku pro mazání lišty byste chtěl?nějakou akustickou, když nejste schopen to poznat před řezem na kousku čehokoliv, co budete poté řezat? |
 |
Zkušenost s motorovými sekačkami Toro, 15.4.2008 to jste ten šťastnější! mě přěstal fungovat pojezd ještě ten den co TI OD MAUNTFIELDU po předání stroje odjeli.Následná reklamace sice proběhla bez potíží, ale přesto k servisu to mám 70km.takže nic moc.Jen ještě taková perlička.při dovozu a přdávání... celý příspěvek > |
 |
Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 29.2.2008 možná by stačilo trochu zakouřit - ke stromku ve směru větru navršit trochu vlhké trávy či listí a zapálit.kouř by měl fungovat stejně jako mlha. Je jen otázkou co na to sousedi - ikdyž myslím pro jednou se snad nezblázní - nejsou to pet láhve |
 |