|
destilační přístroj - pomoc, 10.1.2009 Ještě jsem vše nedočetl, ale výborné téma... Jen někdo psal, že lze pálit alkohol z brambor. Ale pokud se nemýlím tak ja to podobné jako s tím obilím... Tedy nejdříve by se musely rozložit složitější cukry (převařit v papiňáku:)), nebo tak něco:) Je... celý příspěvek > |
 |
TZ 4K 14, 4.1.2009 Rád bych se zeptal na řízeníTK.Mám to už uplně dotažený a pořád tam mám dost velkou vůli.Nechá se to nějak ještě vymezit, nobo se museji koupit ty ozubená kola.předem díky za radu |
 |
|
 |
tz 4k 14, 31.12.2008 Rád bych se zeptal na řízeníTK.Mám to už uplně dotažený a pořád tam mám dost velkou vůli.Nechá se to nějak ještě vymezit, nobo se museji koupit ty ozubená kola.předem díky za radu |
 |
malotraktor TZ studený start, 29.12.2008 Motor naskočí hned, ale hrozně kouří.Jinak nepoužívám žádné žhavení.Když se trochu zahřeje tak už nekouří a výkon je dobrý.A ještě se chci zeptat jestli by neměl ten čudl vyskočit až když uberu plyn.díky |
 |
malotraktor TZ studený start, 28.12.2008 Rád bych požádal někoho o radu při studeném startu.Já když startuju, tak dám plnej plyn, zamáčku čudla na čerpadle a startuju.jak to chytne a přijde do otáček tak vyskočí čudl a zase to chcípne.Takže to řešim, že stojim u čerpadla a musim držet čudla... celý příspěvek > |
 |
malotraktor TZ, 24.12.2008 Dekuji za odpověd.Rád bych se zeptal kde se dá to servo sehnat a jak se nainstaluje.Jestli se tam musí něco dodělávat a jaká je zhruba cena.A ta kontramatka jak se povoluje-to se musí rozdělat to řízení a utáhnout jí tam?Díka za radu |
 |
malotraktor TZ, 23.12.2008 Ahoj.Rád bych se zeptal jak se dá doštelovat u TK řízení.Můžu s tím točit několikrát dokola?Díky za radu |
 |
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 30.11.2008 Tak to nám vůbec nepomohlo, sorry, nefungovalo to. Dír yjsou vedle pryšce. |
 |
jak na krtky, hraboše a hryzce, 30.11.2008 Já jsem koupila solární plašič a je n astejné úrovni jako tyč a navléknutá plastová láhev, nefunguje to. |
 |
Na hryzce lze s úspěchem použít například i karbid, 30.11.2008 Mají ho v drogerii, ale stejně je to marný, nefunguje to. |
 |
|
 |
kdo poradí jak na špačky, 30.11.2008 Zkusila jsem přes větve natáhnout staré záclony, provázkem připevnit na koncích, a fungovalo to. Špačci se báli vlétnout dovnitř, dokonce si nesedali nikam v blízkosti stromu.
MK |
 |
Neprospívající hortenzie, 21.10.2008 Danielo moc dekuji za odkaz, proctu si to. Zalevala jsem ji tak normalne - mame ji na chate takze ne uplne pravidelne, ale v danem miste je puda rekla bych s dostatecnym mnozstvim vody (neprosycha). S hnojenim to bylo horsi, abych rekla pravdu nevim... celý příspěvek > |
 |
Neprospívající hortenzie, 21.10.2008 Mohl by prosím někdo poradit, proč neprospívá hortenzie? Zasazena je v polostínu (jak mi bylo doporučeno), ale je velmi neduživá - nekvete, má málo listů, ty často opadávají, stále sice raší nové, rostlina se "snaží", ale výsledek žádný.... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat pamp. trávu?, 14.10.2008 Moc se mi líbí tato tráva, prosím, jak ji pěstovat?? |
 |
jak poznám půdu, 9.10.2008 jak poznám co moje půda potřebuje?? Podle čeho určím jakou vlastně mám? |
 |