|
Příspěvky uživatele - 130.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kysané zelí, 19.10.2008 Také každý rok nakládáme zelí, klasicky,do soudku.Když ho někdy koupíme moc a nevejde se nám tam(jako letos,70kg),tak zbytek děláme takto: na 10 kg zelí,10 cibulí,1/2balíčku kmínu. Svařit -4l vody,1l octa,16dkg soli,40dkg cukru,50 kuliček... celý příspěvek > |  | přesazení jalovce, 25.9.2008 Děkuji, tak jste mi zase trochu povzbudil, skusím to. |  |
|  | přesazení jalovce, 25.9.2008 Takhle šílené kořeny má?Já ho původně chtěla uříznout, ale pak mi to přišlo líto a řekla jsem si, že ho skusim přesadit.Ale rozhodně se mi u toho nechce vypustit duši, a ještě výsledek nejistý. |  | přesazení jalovce, 24.9.2008 Chci přesadit, nevím jak se jmenuje, ale podle obrázku by to mohl být jalovec šupinatý.Asi 1/2m vysoký, 2m rozložitý.Mám ho 10-12let. Zabírá stále víc místa a překáží.Máte s tím někdo zkušenosti? |  | rouby jabloní, 7.12.2007 Děkuji za radu, nám šlo hlavně o to uříznutí roubu, samotné roubování si určitě necháme ukázat. |  | rouby jabloní, 7.12.2007 Rádi bychom si vzali od dcery ze zahrady rouby z jabloně, která má výborná jablka. Bohužel nevíme jak na to. Nikdy jsme neroubovali. Můžete prosím poradit? |  |
 |
|
|
|