Příspěvky uživatele - 28.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakládání chilli papriček, 12.10.2013
Zdravín a chtěla bych se zeptat - lze nakládat zelené chilli papričky. Letošní rok nebyl O.K. a tak všechny nedozrály. Mám žluté a červené, ale většina jich je letos zelených, protože jsem je měla venku. Za odpovědi a zkušenosti děkuji. Marlenaa
Škůdci na paprikách, 8.5.2012 Obsahuje fotku
Tak do třetice
Ještě jeden
Tohle se povedlo líp.
Nějak moc to nedopadlo. Jsem zvědavá, jestli z toho něco se dá poznat.
Škůdci na paprikách, 7.5.2012
Zítra se o to pokusím, snad se mi to podaří vyfotit, aby to bylo dobře vidět.
Prosím, opravdu s tím nikdo nemáte zkušenost? Co je to za parazita a jak papriky ošetřit, jakým přípravkem. Ještě jednou děkuji za radu. Marlena
Dobrý den, prosím o radu. Na\ paprikách ve skleníku jsou škůdi. Myslela jsem, že jsou to na první pohled mšice, ale na omak je mšicre nejsou, ale listy jsou takové drsné zespodu a nejde to dolů. A papriky se mi zdají takové uvadající a listy jako... celý příspěvek >
rozmnožování pelargonií, 18.10.2008
Kdo prosím poradí s převislými muškáty začátečnici?Mám je první rok, včera jsem je teprve uklidila z venku, aby nezmrzly. Nevím, co s nimi, jestli je ostříhat, nebo nechat a na jaře udělaz řízky, Prostě nevím, ale zatím ještě pořád krásně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika