|
Příspěvky uživatele - 28.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nakládání chilli papriček, 12.10.2013 Zdravín a chtěla bych se zeptat - lze nakládat zelené chilli papričky. Letošní rok nebyl O.K. a tak všechny nedozrály. Mám žluté a červené, ale většina jich je letos zelených, protože jsem je měla venku.
Za odpovědi a zkušenosti děkuji. Marlenaa |  | Škůdci na paprikách, 8.5.2012  Tak do třetice |  |
|  | Škůdci na paprikách, 8.5.2012  Ještě jeden |  | Škůdci na paprikách, 8.5.2012  Tohle se povedlo líp. |  | Škůdci na paprikách, 8.5.2012  Nějak moc to nedopadlo. Jsem zvědavá, jestli z toho něco se dá poznat. |  | Škůdci na paprikách, 7.5.2012 Zítra se o to pokusím, snad se mi to podaří vyfotit, aby to bylo dobře vidět. |  | Škůdci na paprikách, 7.5.2012 Prosím, opravdu s tím nikdo nemáte zkušenost? Co je to za parazita a jak papriky ošetřit, jakým přípravkem. Ještě jednou děkuji za radu. Marlena |  | Škůdci na paprikách, 7.5.2012 Dobrý den, prosím o radu. Na\ paprikách ve skleníku jsou škůdi. Myslela jsem, že jsou to na první pohled mšice, ale na omak je mšicre nejsou, ale listy jsou takové drsné zespodu a nejde to dolů. A papriky se mi zdají takové uvadající a listy jako... celý příspěvek > |  | rozmnožování pelargonií, 18.10.2008 Kdo prosím poradí s převislými muškáty začátečnici?Mám je první rok, včera jsem je teprve uklidila z venku, aby nezmrzly. Nevím, co s nimi, jestli je ostříhat, nebo nechat a na jaře udělaz řízky, Prostě nevím, ale zatím ještě pořád krásně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|