|
Obnovení trávníku, 19.7.2008 Vetšina těch "plevelů" sečení nesnáší, takž brzy zmizí. |
 |
Hrušeň a tůje, 19.7.2008 Ještě taky viržinský a ještě nějaký asijský druh. |
 |
|
 |
Obnovení trávníku, 18.7.2008 Chybu jste podle mě udělal už tím, že jste poslechl chemického alího. Stačlo začít trávník sekat. |
 |
Dvouletý kvas, 18.7.2008 Možná čas? |
 |
renovace trávníku, 18.7.2008 1. Není pravda že za pár dní po něm nebudou stopy. Přečtěte si leták
2. Nevíte co jinýho s tim vezmete. |
 |
palma, 18.7.2008 No já to píšu proto, že ty listy na žumaru nevypadají - ta je má oddělené až ke středu a ne tak dlouhý. |
 |
Co to je za stromek?, 18.7.2008 No já vím že myslíte f. carica, ale prostě říkám že mi to nepřijde podobný. |
 |
Co to je za stromek?, 18.7.2008 Vám to opravdu připadá podobné? |
 |
Co to je za stromek?, 18.7.2008 Středomořský fíkus (f. carica) to tedy není ani s dost divokou představivostí. |
 |
palma, 18.7.2008 Jak to můžete z takový nekvalitní fotky poznat podle kmínku? |
 |
|
 |
Slimáci, 17.7.2008 Pokud si myslíte, že solí si nemůžete zničit půdu tak se pletete. |
 |
Dá se to jíst?, 17.7.2008 Fíkovníky vydrží skoro cokoli, i když přes zimu omrzne až k zemi tak znovu naroste. Ale nevím jestli stříhání pomůže ostatním větvím, nikdy jsem to nezkoušel.
O hnojení kopřivovým vývarem jsem v životě neslyšel, není to nějaká blbost? Moc nehnojte,... celý příspěvek > |
 |
Dá se to jíst?, 17.7.2008 Ano, brown turkey plodí bez opylení. |
 |
Mravenci (žlutí, černí) - a to hodně, 17.7.2008 jojo, nedávno lítaly královny... |
 |
Dá se to jíst?, 17.7.2008 A ještě jste se ptal jestli bude plodit, to je otázka, já totiž nevím jestli v Chorvatsku žijou vosičky co ho opylujou. Pokud ne tak vám bude plodit určitě, pokud žijou, tak je možný že to je odrůda co potřebuje opylit.
Pokud by chtěl plodit už... celý příspěvek > |
 |