Příspěvky uživatele - 76.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Imunní švestka, 2.8.2008
Tak skutečně nevím jaké šance jsou zrovna u švestky, (taky je otázka co je už podřadné ovoce a co průměrná kvalita) neřekl jsem že to musí dělat každý zahrádkář. Rozeznat odolný strom od toho který prostě neonemocněl není zapotřebí.
houbičky v trávě, 2.8.2008
Tady to máte česky, kdybyste nerozuměl.
Já si nevymýšlím. http://en.wikipedia.org/wiki/Boletus_edulis http://en.wikipedia.org/wiki/Amanita_muscaria Pokud nevěříte wikipedii tak si to dohledejte jinde, já nemam náladu něco hledat člověku který ani po několikátý žádosti neni schpnej nic... celý příspěvek >
Imunní švestka, 2.8.2008
Důležité je hlavně to aby pěstovaných odrůd bylo velké množství. Potom je mnohem větší šance že některé budou odolné. Proč by to nebylo možné? Vždyť už teď jsou některé odrůdy odolnější a některé míň. Proto říkám ze semen pokud možno ze zdravých... celý příspěvek >
v jakém stadiu máte melouny?, 2.8.2008
Tedy zaštípnutí opravdu znamená menší plody?
Já se obvykle jen bráním, jako teď vám. Vy jste tvrdila že mykorrhitické houby nevytváří plodnice. Když jsem napsal že to je nesmysl (a nesmysl to je) tak jste mi začla nadávat, chytat za slovo a dělat ze mě blbce.
Tedy aby bylo jasno - už z dotazu vyplývá že houba "vykukuje". Ano, jednu znám, lanýže. Ten opravdu tvoří plodnice pod zemí. Ale vzhledem k dotazu to není podstatné. Ty tisíce druhů bych chtěl vidět. Nějak se množit musí, jen někde to ne... celý příspěvek >
houbičky v trávě, 1.8.2008
No ano, žijí v zemi, jenže i ony potřebujou vykouknout na svět aby se mohly šířit dál. Houba není jen to co vidíte a sbíráte. To co sbíráte je jen plodnice. Takový hříbek nebo muchomůrka, to jsou taky mycorrhitické houby.
Tedy to jste dobrá, když z popisu "takové malé houbičky" dokážete poznat co to je za houbu!
Proč sem taháte orchideje?
Imunní švestka, 1.8.2008
Genetická modifikace je jen krátkodobý řešení. šíření šarky pomohlo to, že byla většina stromů geneticky shodných. Pokud začneme pěstovat všude jednu odrůdu tak nás to brzy čeká znovu. Jediným dlouhodobým řešením je vypěstovat hodně nových odrůd ze... celý příspěvek >
Jalovec - choroba nebo škůdce?, 1.8.2008
Ještě dodatek - podívejte se jestli jsou na listech tý sousedovy hrušně flíčky.
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008
To bych chtěl vidět jak uříznout tříletý dřevo bez toho abych uříz to mladší.
Jalovec - choroba nebo škůdce?, 1.8.2008
Jalovce a hrušně napadá jedna houba. Kvůli tomu že lidi natahali všude jalovce tu je prakticky nemožný pěstovat hrušky.
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008
Mě to připadá že jí máte ve stínu a táhne za světlem.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika