Příspěvky uživatele - 38.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnolie - pěstování a střihání, 17.10.2008
Taky chci zasadit magnolii, ale nechci ji moc velkou.Je vhodné ji stříhat, aby kvetla?
zásilková zahradnictví, 10.4.2008
Se Sieberz jsem spokojena. Dobře balené rostliny, popsané, zdravé. Všechny se ujaly. Mají např. sloupovité ovocné stromy, které jsem jinde nenašla.
Červenolistý javor - fľaky na kôre, 6.4.2008
Mám stejný problém. Bílé fleky na kůře mám taky a listy v létě jako spálené. Vypadá to jako plíseň. Prosím, nevíte, jaký přípravek na to použít a o jakou chorobu se jedná? Děkuji.
Lepkavá myrta, 31.3.2008
Josefe, děkuji za radu.Měl jste pravdu, jsou tam puklice.Zpočátku nebyly vidět.Rostlinu jsem omyla a lepkavá šťáva se brzy zase objevila.Pak jsem uviděla i ty potvůrky!
Lepkavá myrta, 27.3.2008
Já si to nezodpověděla sama, já to nevím, jestli to udělala dcerka.Nemám žádné zkušenosti s myrtou, nikdy jsem ji nepěstovala, řízky jsem dostala, tak se ptám, zda náhodou nepouští nějakou šťávu.Jednu rostlinu, co pouští lepkavou šťávu, totiž mám.
Lepkavá myrta, 27.3.2008
Ještě jedna možnost. Moje malá dcerka mi rostliny občas postřikuje, všimla jsem si, že i květináč je lepkavý...
Lepkavá myrta, 27.3.2008
Mám malé řízky myrty z loňska v květináči za oknem. Krásně rostou, ale jsou jako orosené a kapky jsou lepkavé. Škůdce nevidím. Vůbec nevím, co to je. Prosím o radu. Děkuji.
Bílé mušky na růžích, 10.10.2007
www.jikl.cz/chemie/karty/pidikrisek_ruzovy.htmUž jsem to našla,v článku je i insekticid na pidikřístka Sumithion.
Bílé mušky na růžích, 10.10.2007
Děkuji za rady, ale asi to molice nebude. Tu jsem nyní objevila na rododendronu. Na růžích jsou mušky delší, trochu nazelenalé. Někde jsem našla, že to je pidikřístek růžový nebo šípkový. Nevím, jak se ho zbavit. Zatím jsem postřikovala Karate, ale... celý příspěvek >
růže do stromu, 4.10.2007
Mně by zase zajímala růže do staré jabloně, která slouží jen k zastínění. Nechceme ji odstranit, proto ji chci zkrášlit růží.
Bílé mušky na růžích, 4.10.2007
Dobrý den, na spodní straně listů růží jsou bílé mušky, mají úzké dlouhé tělo asi 0,5cm. V listech jsou vykousaní dírky. Když větví zatřepu, mušky se rozletí. O jakého škůdce jde a čím ho postříkat? Děkuji za radu.
Jak mořit hlízy gladiolů?, 1.10.2007
Dobrý den, koupila jsem proti třásněnce Karate Zeon 5CS, je tam návod jen na postřik. Mohu ve stejném poměru připravit i roztok na moření hlíz?Jak dlouho mořit a kdy mohu mořit ještě jiným přípravkem proti plísním, ještě ten den nebo raději... celý příspěvek >
Jak mořit hlízy gladiolů?, 1.10.2007
Dobrý den, koupila jsem proti třásněnce Karate Zeon 5CS, je tam návod jen na postřik. Mohu ve stejném poměru připravit i roztok na moření hlíz? Jak dlouho mořit a kdy mohu mořit ještě jiným přípravkem proti plísním, ještě ten den nebo raději jindy?... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 1.9.2007
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zásilkovým zahradnictvím Sieberz?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika