|
Příspěvky uživatele - 162.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úprava trávníku, 24.5.2008 Díky za tip..
Já se jenom bojím, že to bude něco podobného, co mám - spousta dřiny..
Jste s nimi tam spokojen, jde to zlehka? |  | Úprava trávníku, 24.5.2008 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jakým způsobem je nejlepší odstraňovat z trávníku suché části rostlin? Zkoušel jsem používat hrábě ("s těmi tenkými dráty"), ale práce je to dosti náročná..
Představoval bych si něco jako vertikulátor, který by do... celý příspěvek > |  |
|  | vinná réva, 1.5.2008 Prosím o informaci, jak stříhat vinnou révu na pergole. Teď ji pěstuji čtvrtým rokem a nevím, zda není také třeba vyštípat některá očka, aby mi úroda dozrála. Nebo mám počkat až po nasazení hroznů a pak je odstranit? Při délce tažní po pergole a... celý příspěvek > |  | Starý živý plot z pámelníku - co s ním?, 13.3.2008 Dobrý den,
koupili jsme pozemek, kolem kterého je vzrostlý živý plot, především z pámelníku, ale najdou se i šípky apod., je to celé dost zplanělé, řídké a rozrostlé až na šířku pěti metrů! Tak teď řešíme, co s tím - na jednu stranu bychom ho rádi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|