Příspěvky uživatele - 236.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pila Stihl 211, 12.10.2008
Tak moc děkuji za radu a později se ozvu jak to jde. Pro 2 155 dik za skvělou radu skusim to napsat pravopisně snat to pujde nastartovat. Zdenek
Pila Stihl 211, 11.10.2008
 p. radku. /ostatni take/ zakoupil jsem pilu ms 211 a zatim spokojenost. Mam ale jeden problem. Bud se jedna o zacatecnickou dan nebo delam nejakou chybu. Po dojiti paliva naplnim palivo nove ale nemohu pilu nastartovat. Tento problem mam i gdyz... celý příspěvek >
Pila stihl 211 vs oleo mac 947, 5.10.2008
Byl jsem v podobne situaci jako laik jsem se dotazoval na pilu jakou koupit a z ruznych nazoru jsem koupil stihl 211. Zatim jsem porezal asi 15.m dreva prumer byl dokonce nekdy 35cm a pokud poslouchate pilu usima a nechate ji odpocinout cca1 min. tak... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 21.9.2008
Radku. Moc dekuji a jdu pro pilu a rezua rezu.
Pila Stihl 211, 20.9.2008
Dekuji za odpoved a zvazim jeste akcni stihl ms 250. Vaha je o neco vetsi ale mam rezervu ve vykonu. Jeste jedna malickost probihaji v ramci zaruky nejake servisni garancni ukony jako treba u auta.Jako amater bych jeste prosil neco o brouseni.... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 19.9.2008
Prosim o radu. Dnes jsem dostal nabidku na palivove drivi tykajici se smrkovych stromu do prumeru max 30cm. a pilovych okoru. Melo by se jednat o cca 20m.kazdym rokem. Proto chci koupit pilu. Jako amater jsem se zahledel do novinky stihl 211. Je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika