Příspěvky uživatele - 88.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kdy vysévat trvalky, 21.1.2009
jedná se o různé trvalky a skalničky. vysévat nebudu samozdřejmě venku, ale doma do výsevních truhlíků. na sáčkách je např. výsev do skleníku- březen, nebo u některých výsev přímo ven až v květnu. myslela jsem si ale, kdybych začala s výsevem už ted... celý příspěvek >
kdy vysévat trvalky, 21.1.2009
Dobrý den, jsem netrpělivá začínající zahrádkářka.  můj dotaz zní: můžu už ted v lednu začít vysévat koupená semena trvalek nebo opravdu musím počkat až na termín, který je napsán na sáčkách?? petra
jak velký bude cedrus deodara feeling blue?, 3.11.2008
dobrý den, najde se někdo kdo mi poradí. před rokem jsem si zakoupila cedrus deodara feeling blue, přezimoval naprosto bez problémů a během roku pěkně obrážel. nyní přemýšlým, že ho doplním okolní výsadbou, ale marně hledám jeho velikost v... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 9.10.2008
opravdu je to pernetie. mám ji od loňského podzimu. přezimovala bez větších potíží.ale letos ještě nemá plody. někde jsem četla, že musí být 2 rostliny - samčí a samičí, aby stále plodila.
rostliny do suchého stínu, 20.7.2008
jáké rostliny vysadit do části zahrady, která je po většinu dne stíněná mohutnými listnatými stromy? půda je tam těžká jílovitá, takže se během léta, kdy koruny stromů propustí jen minimum srážek jedná o velmi suchý stín. např kapradí nebo panašovaný... celý příspěvek >
zpevnění svahu, 20.7.2008
dobrý den, moje zahrada je lemována pletivovým plotem a hned za ním je asi 3 metry vysoký prudký svah dolů k silnici. ráda bych přímo k plotu vysadila okrasné keře, aby se tento svah od plotu dolů k silnici nesesypával. moje představa je například... celý příspěvek >
azalky v jílovité půdě, 20.7.2008
ráda bych na své zahradě pěstovala azalky a rhododendrony. zahrada je z velké části zastíněná vzrostlými habry. půda je zde velmi těžká a jílovitá. bude se v takovéto půdě azalkám dařit?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika