Příspěvky uživatele - 176.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pampová tráva, 3.11.2007
Pampová tráva kvete tak 4 rokem "života". Když nekvete ani potom, zkuste ji přihnojit hnojivem na plod a květ. Přes zimu je nutná přikrývka, protože tráva nesnáší přílišné vlhko přes zimu. Většinou se tráva sváže, a pak se může stočit přes trs a... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 31.10.2007 Obsahuje fotku
Neví někdo jak se jmenuje tento keřík? Listy jsou dužnaté, střídavé. Zajímavé jsou hlavně pupeny.
Co s orchidejí?, 31.10.2007
Děkuji za odpovědi. Ale asi jsem se špatně vyjádřila. Nehledám informace o pěstování. Spíš by mně zajímalo, jestli měl někdo podobný problém a jak ho řešil. Z původní rostliny, poté co odkvetla, vyrostla nová rostlina s vlastními kořeny. Takže to... celý příspěvek >
Co s orchidejí?, 29.10.2007 Obsahuje fotku
Koupila jsem tuto orchidej (bohužel už nevím jak se jmenuje), jako kvetoucí. Po odkvětu se s ní dlouho nic nedělo, teď  vyhnala "druhé patro", které má v této době zase na květ. Co s ní dál? Pokusit se nové rostliny oddělit?
škůdce na křivoušovi, 14.10.2007
Asi to budou nějaké puklice. Zkuste je postřikat nějakým insekticidem (Calypso, Mospilan) a k postřiku přidejte kapku jaru. Puklice mají voskovou ochranou vrstvičku.
Vřesovec Erica - přežije zimu na zahradě v 600 m.n.m.?, 9.10.2007
Jestli to nebude tím, že Erica gracilis není schopná přečkat naši zimu. Používá se pouze jako dekorace.
Psí víno, 9.10.2007
Ochutnávání plodů přísavníků vede k žaludečním potížím. Psali někde na internetu. Tak bych to radši nezkoušela.
Thuje Brabant, 1.10.2007
Připojuji si k předchozímu názoru. Rostliny prodávané s balem či jako prostokořené musí být skladovány založené v zemi. A ne jak to vidíme v supermarketech - na jedné hromadě. To se pak opravdu velmi lehce zapaří či jim proschne kořenový bal. A to je... celý příspěvek >
Názvy keřů na fotografii?, 1.10.2007
Keř č. 1 by mohla být Weigela florida variegata a keř č. 2 Hypericum calycinum, nebo nějaký jiný druh třezalky. Vajgélie je vzrůstný "klasický" keř, vysoký i 2 m. Třezalka tak vzrůstná není. Hodí se k nim asi většina keřů, poradí vám spíš v... celý příspěvek >
Pustoryl věncový a vajgélie, 1.10.2007
Teď už bych je nechala být. Listí jim stejně brzo opadá. A na jaře uvidíte, co nevyraší či překáží ustřihnete.
Jak na nemocnou hlohyni?, 19.9.2007
Proti strupovitosti na čemkoliv je důležité shrabat na podzim napadené části. Houba tam totiž přezimuje. A druhý rok zjara začít stříkat fungicidy, třeba co 14 dní (dle počasí) a střídat aspoň 2 - 3 přípravky.
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 9.8.2007
Mně Julie nechutná. Zvlášť letos je nějaká divná. Dužnina bez šťávy nijaké chuti a brzo hnije. Radši bych vysadila Průsvitné letní. Děkuji p. Vysloužilovi za tipy na ty staré letní odrůdy. Zkusím si je někde sehnat.
Kanadské borůvky a trpkokyselá chuť, 7.8.2007
To chce trochu času. Chuť získají až za pár dnů po vybarveni.
množení bobkovišně, 17.7.2007
Bobkovišeň lze množit řízkováním. Řízky se odebírají od konce srpna, když už jsou dobře vyzrálé, a klidně až do zámrazu. Větvičky nařezejte na řízky, tak aby měl každý 4 listy. Spodní dva opatrně odstraňte, konec větvičky namočte do... celý příspěvek >
Přemnožení konvalinek, 7.7.2007
Bofix a Starane jsou selektivní herbicidy na dvouděložné plevele v trávnících. Není konvalinka náhodou, stejně jako tráva, jednoděložná? Já bych potírala jednotlivé listy štětečkem Roundupem nebo Dominátorem, ona už si to rozvede oddenky i do... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika