|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Akáty, 26.8.2008 na akáty rostoucí na Vašem pozemku (není uvedeno přesně)??? potřebujete buď ohlášení, nebo žádost o kácení(ohružují-li stavbu) v případě jeli obvod jejich kmenu v 1,30m větší než 80 cm. To říká zákon. JITa
Nejsou-li na Vašem, raději bych zašla... celý příspěvek > |  | Anglický muškát, 26.8.2008 a propos. už se spravil?JITA |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008 Dobré, hezké i když s výharami. Kdo vám dělal návrh na osázení jestli to není tajné? a co vřesoviště je naslunci nebo vestínu(podle hosty).? JITa |  | Setí trávníku koncem října?, 26.8.2008 Opravdu nevídím důvod proč byste nemohl. |  | Ne tůjím - přírodě blízký živý plot - permaplot, 26.8.2008 asi to už není aktuální diskuze, ale mně ten lig. také odnožuje a čím více jej likviduji tím více odnožuje, mizera.. |  | rozmnožování pelargonií, 26.8.2008 asi nemá nikdo zkušenosti a já navíc netuším, co je jiffi? PRozradíte? |  | ptačí zob, 22.8.2008 myslím, že už z jednoho příspěvku vyplynulo, co je a co není na ptačím zobu jedovaté. Otázkou je, kolik bobulek by způsobilo problém a jak velký problém. Jita |  | Převislé karafiáty - rozmnožování, 21.8.2008 Tipla bych si, že hřížením nebo řízkováním jako muškáty. |  | rostliny do stínu, 20.8.2008 a také mnoho var.hydrangea i popínavé, poděnka sibirica, je toho docela dosti. |  | Gardens open - veřejně přístupné soukromé zahrady, 18.8.2008 Tak vidíte Michale? tolik návštěv a nikdo nás nepozval, že? Nápad je to superiozní, ale kdepak Češi... Napište něco o Vaší zahradě. JITA |  |
|  | odstřihávání odkvetlých květů, 11.8.2008 Napsala jsem jen svoji několikaletou zkušenost, to je vše. A jsem spokojená, že mi moje ramblery rostou do m i kvetou po celé léto. Opravdu. JITa |  | Benzínová sekačka Husqvarna R 152 SV, zkušenosti, 7.8.2008 Dobrý den,
já vlastním typ s motorem Honda a označením R 152SVH Swivel. Ta má shodně řešen koš, problémy s ucpáváním tunelu jsou, ale jen při velmi vysoké nebo mokré trávě. Sekačky HQ mají přijatelně kvalitní dílenské zpracování, které na funkčnost... celý příspěvek > |  | Koupací jezírko s přírodní filtrací, 5.8.2008 Ano, souhlasím naprosto s předchozím pisatelem, mám stejnou zkušenost. JITA |  | Kdoulovec, 4.8.2008 Já mám zkušenost, že kdoulovec dlouho koření a žloutnutí a opad listů trvá do doby, než opravdu zakoření. Dejte jim čas a možná bych omezila zálivku a pridala na povrch něco kompostové zeminy. |  | ramblery, 1.8.2008 Napadá mně, jestli by to nemohlo být tím, že pokud se odkvetlé květy ostříhají, i jednou kvetoucí růže ráda remontuje. To je moje zkušenost. JITa |  |
 |
|
|
|