Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Akáty, 26.8.2008
na akáty rostoucí na Vašem pozemku (není uvedeno přesně)??? potřebujete buď ohlášení, nebo žádost o kácení(ohružují-li stavbu) v případě jeli obvod jejich kmenu v 1,30m větší než 80 cm. To říká zákon.  JITa Nejsou-li na Vašem, raději bych zašla... celý příspěvek >
Anglický muškát, 26.8.2008
a propos. už se spravil?JITA
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008
Dobré, hezké i když s výharami. Kdo vám dělal návrh na osázení jestli to není tajné?  a co vřesoviště je naslunci nebo vestínu(podle hosty).? JITa
Setí trávníku koncem října?, 26.8.2008
Opravdu nevídím důvod proč byste nemohl.
Ne tůjím - přírodě blízký živý plot - permaplot, 26.8.2008
asi to už není aktuální diskuze, ale mně ten lig. také odnožuje a čím více jej likviduji tím více odnožuje, mizera..
rozmnožování pelargonií, 26.8.2008
asi nemá nikdo zkušenosti a já navíc netuším, co je jiffi? PRozradíte?
ptačí zob, 22.8.2008
myslím, že už z jednoho příspěvku vyplynulo, co je a co není na ptačím zobu jedovaté. Otázkou je, kolik bobulek by způsobilo problém a jak velký problém.  Jita
Převislé karafiáty - rozmnožování, 21.8.2008
Tipla bych si, že hřížením nebo řízkováním jako muškáty.
rostliny do stínu, 20.8.2008
a také mnoho var.hydrangea i popínavé, poděnka sibirica, je toho docela dosti.
Gardens open - veřejně přístupné soukromé zahrady, 18.8.2008
Tak vidíte Michale? tolik návštěv a nikdo nás nepozval, že?  Nápad je to superiozní, ale kdepak Češi... Napište něco o Vaší zahradě. JITA
odstřihávání odkvetlých květů, 11.8.2008
Napsala jsem jen svoji několikaletou zkušenost, to je vše. A jsem spokojená, že mi moje ramblery rostou do m i kvetou po celé léto. Opravdu. JITa
Benzínová sekačka Husqvarna R 152 SV, zkušenosti, 7.8.2008
Dobrý den, já vlastním typ s motorem Honda a označením R 152SVH Swivel. Ta má shodně řešen koš, problémy s ucpáváním tunelu jsou, ale jen při velmi vysoké nebo mokré trávě. Sekačky HQ mají přijatelně kvalitní dílenské zpracování, které na funkčnost... celý příspěvek >
Koupací jezírko s přírodní filtrací, 5.8.2008
Ano, souhlasím naprosto s předchozím pisatelem, mám stejnou zkušenost. JITA
Kdoulovec, 4.8.2008
Já mám zkušenost, že kdoulovec dlouho koření a žloutnutí a opad listů trvá do doby, než opravdu zakoření.  Dejte jim čas a možná bych omezila zálivku a pridala na povrch něco kompostové zeminy.
ramblery, 1.8.2008
Napadá mně, jestli by to nemohlo být tím, že pokud se odkvetlé květy ostříhají, i jednou kvetoucí růže ráda remontuje.   To je moje zkušenost.  JITa
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika