|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
úzký živý plot, 22.10.2008 Milá paní Romilo, ideální to je vždy, pouze pokud plot není sousedův. Asi by se ani Vám nelíbilo, kdyby si na Váš plot z Vašeho pletiva a sloupků někdo navěsil cokoli. rostlinami počínaje a rákosím konče. JITA |  | Jak se zbavit žlutého asi jetele?, 22.10.2008 jak to dopadlo s tolicí? |  |
|  | Zazimování jahod na balkóně, 21.10.2008 Z malého počtu reakcí usuzuji, že moc zkušeností asi není. Já bych odizolovala truhlík od podlahy balkonu a obalila jej folií. Pozor na přemokření rostlin sněhem na jaře, mohou uhnít. Přesazování zcela vynechala a šlahouny se dají... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 21.10.2008 Ptačí zob var ovalifolium je stálezelený.
Já bych volila drátěný plot v odstupu od sousedova cca40cm s výsadbou parthenocisus -psí víno. rychleji poroste stěnu než břečťan, to byste se načekali. |  | Jak se zbavit vojtěšky v trávníku?, 20.10.2008 Dobrý den,
nebrete se tak moc vážně, považuji dotaz o vojtěšce za dobrý for. |  | Modrý cypřiš, 16.10.2008 Dobrý den, na zimu bych určitě nehnojila a určitě ne "kuřincem". To už snad ani na jaře. J. |  | Potoční bahno na zahrádku? Co tam zasadit?, 9.10.2008 Jak jste dopadli s bahnem? Už jste se ho zbavili? |  | Nemoc, škůdce - svilušky, 8.10.2008 Už víte co stalo s petunkami? |  | Mohu nyní přesadit datlovník?, 8.10.2008 já tedy nevím, ale z čeho by měl žít, když ne ze země? |  | Tak jaká?, 8.10.2008 Wangenheimova je určitě správně, mám pomologii po dědečkovi.
Dnešní zběsilá doba dělá zběsilé věci a lidé si zkracují kde co. Možná i svůj vlastní život. JITa |  |
|  | Problém s tůjemi, 3.10.2008 Dobrý den, jak píšete návrh Vám dělal aodborná osoba at a s Vámi jistě návrh konzultovala. Nechápu, proč se nyní divíte.
Zákazník je objednavatel a projektant je od toho, aby jeho požadavky respektoval. Pláčete zřejmě nad svým... celý příspěvek > |  | Odrůda Luna, 30.9.2008 Hm, je to asi takhle: co je přírodní a odolné nepotřebuje chemii, to se nám zdá nevhodné a ohrnujeme nos. tak proč ne odrudu LUNA, skvělou krásku, pro děti a tak dále a tak dále sem s chemií... JITA |  | Zahrada Čech, 29.9.2008 Díky za informaci, ušetřil jste mi cestu. JITA |  | Odstranění pařezu, 29.9.2008 Pane, mate moje sympatie, zase jeden normálně myslící člověk, díky. JITa |  | Co s vodou na pozemku?, 29.9.2008 Dobrý den, možná by stálo za úvahu obrátit pozii voda versus moje představa. Já bych si dovolila zkusit jezírko, co by za to někdo dal, aby měl takto přírodní nádržku, menšími úpravami (odtok) určitě bude řešením. A kdd se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|