Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liliovník tulipánokvětý, 12.11.2008
Nic proti doc. Hurychovi, a jak potom česky pojmenuje Catalpu - také liliovník nebo tulipánovník.  je to tak?
odpuzovač koček, 12.11.2008
ano, souhlasím a pak už se kočičky budou cítit u sousedů úplně jako doma a ke mně se nevrátí... je možné. že na to právě moji sousedi čekají?  JITA
Kleopatřina jehla, 12.11.2008
ano a od toho máme diskusi, aby si každý říkal svůj názor, že a protože odborníci nemají čas sedět u PC jako "neodborníci" nedovíme se snad ani to, že EREMURUS je liliochvostec, také liščí ohon(foxtail), také deset candle(pouštní lampa) a... celý příspěvek >
odpuzovač koček, 12.11.2008
Můžete je přestat přikrmovat a uvidíte, jestli budou obtloustlé.  ale musíte dát pozor, aby se u sousedů neměly lépe a časem se tam budou cítit jako doma.  Je to zapeklité, bez dohody takřka nemožné řešení.
Je možné stříhat Metasekvoji čínskou, nebo bude mít po setřihu vrcholu 2 nebo i více vrcholů jako smrk?, 11.11.2008
nebude mít žádný vrchol, ten jí ustřihnete a chudinka bude jen živořit. JITa
Urychlení hnití jablek, 11.11.2008
ne, jsem si jistý, že je to kosice.  JITA
Jakou vybrat popínavku, 11.11.2008
jo, bezva a jak je asi starý? Tipuji asi tak 40-60let. 
Jakou vybrat popínavku, 11.11.2008
Milá Danielo? je hezké, že vám jdou klematisy, ale paní měla dotaz na popínavku stálezelenou. jen pro upřesnění.
Liliovník tulipánokvětý, 10.11.2008
Milý pane Josefe, zastávám ten názor, že správně pojmenovávat pojmy je začátkem správného postoje ařešení problémů.  asi nevíte o čem mluvím, že.  Tak pro mne je nepřijatelné stát si za svým, i když se nabízí Váš názor jako nesprávný. Tolik... celý příspěvek >
Liliovník tulipánokvětý, 7.11.2008 Obsahuje fotku
viz obrázek
Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 6.11.2008
jak jste vyřešil Vaše smrky?
Zelené hnojení, 4.11.2008
obávám se, že to nebude mít požadovaný efekt. Zelené hnojení je proto hnojení, že rostliny mají na kořenech specifické bakterie, které jsou schopny dodávat do půdy dusík. (tzv. nitrifikační bakterie). největší tuto schopnot mají bob ev.... celý příspěvek >
Liči, 4.11.2008
litchi je subtropické nebo trop. ovoce, rostoucí na stromě.Není mi známo jak jej pěstovat jinak než ve skleníku. 
Liliovník tulipánokvětý, 4.11.2008
no odvozené to ano, ale latinsky LILIODendron nebo řecky LERIOdendron ani jedno nesedí jak tak koukám
Liliovník tulipánokvětý, 4.11.2008
takže liriodendron je latinské pojmenování nebo řecké ? proč řecké  (to nám to ten Linne zavařil).  stále nechápu vy asi ano?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika