|
Příspěvky uživatele - 43.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rychlý dotaz na výskyt sametky, 28.8.2009 Dobrý den!
Chci se zeptat, kde se vyskytuje sametka podzimní? Pár článků jsem o tom již přečetl, ale mám pocit, že se sametka vyskytla na zahradě jen v blízkosti meruněk a broskví. Od doby, kdy na chatě nemáme ani jeden takový strom, tak po sametce... celý příspěvek > |  | Vysavač listí?, 7.10.2008 Dobrý den! Máte? A jaký? Který je nej? |  |
|  | Červivost hrušek?, 6.10.2008 Díky! Aspoň někdo se ozval |  | Velké maliny?, 18.9.2008 Dobrý den! Jednou jsem viděl keř malin, kde byly plody o dost větší, než u "planných" malin, cca 2,5-3 cm. Nevíte někdo prosím o názvu těchto keřů? Je to stále Maliník obecný? Děkuji předem |  | Červivost hrušek?, 17.9.2008 Zdravím! Jakým způsobem se dá prosím předejít červivosti hrušek? Jaký je vhodný postřik a kdy se má aplikovat? Je to něco jako u obaleče jablečného? Děkuji předem za rady. |  |
|
|
|