|
Příspěvky uživatele - 37.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Praskání jader broskví před dozráním, 12.8.2007 Letos nám praskají všechny odrůdy od raných až po pozdní, takže odrůdová vlastmost to letos nebude. Že by abnormální průběh počasí? |  | škumpa - kořenová bariéra, 18.6.2007 Hhoj všem
Chci si na zahradě vysadit škumpu - vím, že je dost invazivní svými podzemními výběžky, proto chci kolem ní instalovat kořenovou bariéru.
Proto se ptám: "Má má někdo zkušenost s tím jak hluboko tuto bariéru zakopat aby to bylo 100%... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte, kde koupit ovocné stromky v okr. BV, 16.4.2007 Nevím, jestli je to okres Břeclav, ale já kupuji meruňky ve Valticích - sevaflora- je to šlechtitelka a jsou tam opravdu odborníci. Když jsem zakládal sad před pěti lety moc mi pomohli s výběrem a taky odbornými radami. Doporučuji.
Osta |  | čím stříkat meruňky?, 16.4.2007 Já jsem je postříkal Horizonem
Osta |  |
|
|
|