|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka - stříhání, 15.5.2008 Mám tříletou meruňku, krásně vzrostlý stromek-zákrsek, má poprvé nasazeno několik plodů.Všechny větve bujně rostou a na koncích každé je 3-4 nových nezdřevnatělých větviček, které mají okolo 30ti cm.Mají se všechny nechat nebo některé odstranit nebo... celý příspěvek > |  | Mulčování rajčat, 5.5.2008 Prosím o posouzení, zda je vhodné na záhon s rajčaty nastýlat pokosenou trávu. |  |
|  | Borovice - bílý poprašek, 5.5.2008 Na jehlicích borovic kleče se objevil bílý poprašek.Co to je a co s tím.Prosím o radu. |  | osázení hrobu, 23.4.2008 Neví někdo, jaká rostlinka podobná mechu vytváří husté koberce?Potřebuji osázet lem hrobečku.Děkuji za každou radu.M. |  | Osázení hrobu, 23.4.2008 Prosím o radu!!!Máme hrob na lesním hřbitově, kde veškeré květiny okoušou srnky a zajíci.Přesto bych tam ráda něco zeleného, co by vytvořilo koberec.Poradí mi někdo???M. |  | Červený rybíz - listy , 21.4.2008 Na listech červeného rybízu se objevily purpurové skvrny, jsou trochu vyboulené a na spodu -na některých, je něco živého, malinkého.O co se jedná a co s tím, poraďte,prosím.M. |  | maliny - rostou si kde chtějí, 18.4.2008 Prosím o radu, jak zničit mladé výhonky malin, rostoucí v blízké skalce.Vykopáním bych zničila obrostlou skalku a maliny se mi ve skalce asi líbit nebudou.Jak na to?M. |  | Ošetření mladých jablůněk, 14.4.2008 Jsem začátečník a potřebuji poradit, zda malé stroměčky-loni zasazené, které nyní mají asi 5výhonků, vypadajících na květy, je vhodné nějak ošetřit, abych předešla nevím jakým chorobám.Prosím o zasvěcení tajů pěstování jabloní.M. |  | Narcisy odkvetly, 14.4.2008 Po odkvětu jsou jen listy a ty začínají žloutnout.Není to moc hezké, poraďte co teď, aby netpěly cibule.Děkuji.M. |  | rajčata - rady pro začátečníky, 10.4.2008 Veroniko, s tím kompostem to moc neřešte.Pokud máte zahrádku, určitě máte také trávu a ta se seká.Takže dobrý odpad.Z kuchyně jsou také některé zbytky.Myslím slupky od brambor, okrojky zeleniny.Když to budete dávat všechno na kupu, která bude mít na... celý příspěvek > |  |
|  | okurky nakládačky - pěstování vertikulárně, 11.3.2008 Prosím někoho, kdo má zkušenost s pěstováním nakládaček svisle. Jakou konstrukci a jak vést výhony, aby se nesesouvaly. Děkuji za radu. M. |  | Tulipány - co teď?, 8.2.2008 Již nyní mám vylezlé tulipány asi 8 cm. Jsou slabé, jakoby vyčáhlé, co s nimi když je teprve únor. Pokvetou? |  | mochna křovitá, 8.2.2008 Prosím o radu, mám keřík mochny křovité, který je nízký, ale rozložitý. Má se nějak stříhat a jestli ano, jak a kdy, aby kvetl. |  | Bobkový list - vavřín, 11.1.2008 Prosím, nikdo neporadí, co s vavřínem, který se celý leskne a lepí??? |  | Vavřín - lepivé listy, 9.1.2008 Mám malý vavřín, zatím v květináči od léta. Má lepivé listy, jsou lesklé a i okolo květináče je parapet lepivý. Co s ním je? Prosím o radu. M. |  |
 |
|
|
|